עיצוב עשיתם משטח שיש להדלקת נרות?

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים להזמין מדף שיש כדי להניח עליו מגש עם פמוטים וכו'.
מישהו עשה כזה דבר ויודע לשתף בעניין?
נשמח לשמוע.
תודה.

• הוסף לסימניות
גם אם לא מניסיון, נשמח לשמוע מה יש לכם לייעץ לנו בעניין.
ואם יש תמונות זה יעזור לנו מאד.

• הוסף לסימניות
כן מנסיון
זה מאוד מסוכן(אני מתכוונת למשטח שייש שנמצא על שני עמודים)
בן דוד שלי כמעט איבד את חייו(כי הוא נתלה על המשטח והמשטח הכבד הזה נפל עליו בנס הנרות אל היו דולקים)
אלא אם כן אליתדביקי לרצפה או משהו כזה

• הוסף לסימניות
כן מנסיון
זה מאוד מסוכן(אני מתכוונת למשטח שייש שנמצא על שני עמודים)
בן דוד שלי כמעט איבד את חייו(כי הוא נתלה על המשטח והמשטח הכבד הזה נפל עליו בנס הנרות אל היו דולקים)
אלא אם כן אליתדביקי לרצפה או משהו כזה
לא חשבתי על עמודים, אלא מדף שצמוד לקיר.

• הוסף לסימניות
אני מכירה מדפי גבס מצופה זכוכית או עץ מצופה זכוכית .....
לא שיש

• הוסף לסימניות
למה חשבת על שיש?

• הוסף לסימניות
אני מדליקה על שיש (יש לי אדן חלון רחב מאד עם שיש) אני לא ממליצה כי שיש הוא דבר חי מבחינת החומר יכול להספג בתוכו שמן וזה לא מוצלח. מנסיון העבר היה לי זכוכית עבה ומראה שתיהן עדיפות. לשים לב באמת איפה המיקום כי כבר קרה לי שילד התרומם וכל המדף התנפץ (בחסדי ה' לא קיבל שריטה)
בגלל זה נח לי על אדן החלון אף אחד לא מפריע, אם יש לי זמן חוזר לויטרינה ואם לא- מחכה שם כל השבוע...

• הוסף לסימניות
יש לנו פטנט של תמונה נפתחת-
נראה כמו תמונה רגילה, אולי קצת יותר עבה, שנפתח ממש למיני ויטרינה לנרות... שימושי ופרקטי מאד!!!

• הוסף לסימניות
היה לי עמוד שיש עם מדף לנרות שבת 12 שנה
היה מיוחד ויפה ומאוד פרקטי
כן היה יציב, למרות שהילדים ניסו אותו פה ושם
לא הסתפקנו בהדבקה אלא קדחנו אותו לרצפה עם בורג 20 עבה
חיצונית לא ראו כלום אבל בהחלט תרם ליציבות
כיום, לאחר מעבר דירה, מדליקה נרות על משטח האינדוקציה

עוד נקודה למחשבה...
על איזה שיש את מדברת? קוורץ? גרניט פורצלן?
הקוורץ מאוד מאוד כבד ובכלל לא מתאים לשמש כמדף תלוי
אלא אם כן מונח על משטח יציב
הגרניט פורצלן דק יותר ופחות כבד מהקוורץ אבל אם המדף גבוה קחי בחשבון שרואים את החלק התחתון והוא אינו מחמיא

• הוסף לסימניות
חשבנו ע
למה חשבת על שיש?
ל חומר שהוא לא עץ או משהו רגיש לחום, מבחינה בטיחותית. וגם ראינו כזה דבר פעם ולכן בא לנו הרעיון.
אבל בדיוק כדי לדסקס את זה שואלים כאן בפורום המקסים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אנחנו לקראת שיפוץ נרחב ובניה ב''ה,
אנחנו רוצים לעשות קרמיקה חדשה וכן חיפוי קירות פולימרי - כשהמטרה מס' 1 בבחירת החומרים הינה פרקטיקה, פרקטיקה, ושוב פרקטיקה.
ברור שאנו רוצים הכי יפה שיש, אבל זה דבר שני,
נשמח מאוד לעזרת המומחים שבפורום איך לעצב את הסלון,
פרטי הסלון הינם:
אורך 910 ס''מ* 500 ס''מ, כאשר בצד אחד אנו רוצים שני ספות של שלושה מושבים שיעמדו בצורת 'רייש' (בכוונה לא פינתית)
וכן שיהיה שולחן של 7 סועדים בכל צד,
צירפתי כאן תמונה בסגנון הארון ספרים שיש לנו אותו אנחנו מתכננים להעביר ולצבוע (בגוון שנכון לצבוע..) (אצלינו קצת שונה - בשני הצדדים אחרי הארונות יש מראות דקורטיביות)
את הקירות כאמור אנו רוצים לחפות בפלטות פולימר (אולי בשילוב סרגלים - נשמח לשמוע מהמומחים) כאמור שהם פרקטים לניקוי,
וכן נשמח לשמוע על איזה עיצוב תאורה אתם ממליצים (הן לקיר והן לתקרה)
נשמח לקבל השראות וסגנונות עיצוב חדשניים,
וכן אם יש למישהו קישורים לתאורות מניסיון שמתאימות לסלון לקיר ולתקרה נשמח מאוד לקבל,
תודה רבה!
(אם יש מישהו שיכול לעשות הדמיה לכזה דבר נשמח מאוד!!)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה