דרוש מידע עשיתם פדיון הבן? יש לכם נסיון?

כל קוביות הסוכר בארץ הן אותה חברה (קופסא כחולה, לא זוכרת את החברה)
בקו המידע של בד''צ העדה החרדית (02-6700200) אמרו לי
שקוביות סוכר באריזה כחולה ולבנה של חברת חממה (הכיתוב באנגלית) מאושרות גם כשאין חותמת של העה''ח.

מה הכמות שמכינים שקיות שום סוכר? 100?

אני לא יודע מה היקף המוזמנים שלכם אבל כמה שתכינו יגמר כי כולם (ובפרט) הילדים נוהגים לחטוף אבל 100 לדעתי זה קצת אם אני זוכר נכון אני הכנתי 500 וזה היה הרבה

אם אני לא טועה הכנו בערך כפול ממספר המוזמנים

כמה שיותר יותר טוב
אנחנו הכנו 300 והכל נגמר.
אנשים חוטפים, ומאד אוהבים את זה. (הסגולה וכו')
אנחנו הכנו המוון ואח"כ נתנו גם לאנשים שלא היו והם שמחו מאד.

רק חשוב לשים לב לשמור על התינוק שלא ייפול ח"ו כשאנשים חוטפים.

הרבה תודה לכולם, האשכול עזר לנו מאוד!
מצרפת פיוט יפה לפדיון הבן שמצאנו (לאחר כמה התאמות)
אולי יעזור לעוד מישהו...
(כל הזכויות על העיצוב שמורות, לא שלי)

קבצים מצורפים

• פדיון הבן A5 40 יחידות כרומו עבה.pdf
    KB 498.8 · צפיות: 71
יש למישהו להוריד טקס פדיון הבן ליטאי?
זקוקים לצורך כהן שלראשונה הוזמן לפדיון
תודה רבה

תודה רבה
יש בכל סידור אשכנזי, ממש לפני ברכת המזון,
אם אתם רוצים יש כאן

תודה רבה
פדיון הבן יכול להיות טקס קצרצר וכמעט לא מורגש, והכהן יכול להפוך אותו לארוע שלם ומרגש.
אנחנו זכינו שהיה לנו כהן מיוחד, הוא דאג לפני שהתחילו שיפתחו את המחיצה (כל אחד במידה שמתאימה לו), ועמד ליד המחיצה, כך שגם הנשים יכלו לראות.
הוא דיבר כמה דק' והסביר מה השורש של המצווה, מה אנחנו הולכים לעשות פה
ואז שאל את השאלות בקול, בנחת, בהטעמה
הקפיד שאבי הבן יענה גם כן, לאט, ובקול
ישב, ברך את התינוק בסיום ואז התחיל לשיר..

היה מדהים! כל מי שהיה בקהל אמר שאף פעם לא היה בכזה פדיון מיוחד
ממליצה מאד מאד להכין קצת רקע על המצווה, ולהסביר במילים פשוטות, את הערך והחשיבות והזכות (לא עכשיו דרשה עם וורטים, כמובן. כאלו יהיו מספיק בסעודה)
לנהל את הארוע

שתלכו תמיד לשמחות

פדיון הבן יכול להיות טקס קצרצר וכמעט לא מורגש, והכהן יכול להפוך אותו לארוע שלם ומרגש.
אנחנו זכינו שהיה לנו כהן מיוחד, הוא דאג לפני שהתחילו שיפתחו את המחיצה (כל אחד במידה שמתאימה לו), ועמד ליד המחיצה, כך שגם הנשים יכלו לראות.
הוא דיבר כמה דק' והסביר מה השורש של המצווה, מה אנחנו הולכים לעשות פה
ואז שאל את השאלות בקול, בנחת, בהטעמה
הקפיד שאבי הבן יענה גם כן, לאט, ובקול
ישב, ברך את התינוק בסיום ואז התחיל לשיר..

היה מדהים! כל מי שהיה בקהל אמר שאף פעם לא היה בכזה פדיון מיוחד
ממליצה מאד מאד להכין קצת רקע על המצווה, ולהסביר במילים פשוטות, את הערך והחשיבות והזכות (לא עכשיו דרשה עם וורטים, כמובן. כאלו יהיו מספיק בסעודה)
לנהל את הארוע

שתלכו תמיד לשמחות

יש לך אולי טלפון של כהן מיוחס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה