יש אפשרות להתלונן על טסטרים.... בחברה בה הם מועסקים.
היום כל שיעורי הנהיגה מצולמים ומוקלטים.
פשוט בסוף הטסט לשאול לשמו ושם משפחתו, ולהגיש תלונה רשמית במשרדים. הטסט מוסרט ומוקלט ונשמר שבועיים.
לא ערעור!
תלונה על הבוחן.
בפרט אם זה בוחן שידוע שהוא בעייתי, רק זה ששואלים לשמו יכול להלחיץ אותו והוא יעביר אותך.
(מעשה שהיה)
במקרה שברור לכם שנעשה עוול, חובה גמורה להתלונן.תלונה על הבוחן.
תשאל כל אחד שעולה לכביש אחרי שעבר טסט (מדבר על מי שנוהג באופן קבוע, לא מי ששוכר רכב מדי פעם), לימוד הנהיגה האמתי, הוא רק כשאתה נוסע לבד על הכביש, בלי מורה שמעיר ההערות.לעניות דעתי הנהיגה שלי אמנם לא מושלמת, אבל היא בהחלט טובה ועם עוד קצת פינישים קטנים אהיה מוכן לטסט ..
אז כן, רובנו עשינו רישיון ( או בדרך ..)
אנחנו גם מכירים את תחושת שכרון החושים שעוטפת כל תלמיד בראשית דרכו, המגע הראשון עם דוושת הגז, הריגוש של הסיבוב הראשון וכן הלאה ..
אז גם אני עברתי את רוב הדרך (31 שיעורים ליתר דיוק ), והסוף לא נראה באופק ...
לעניות דעתי הנהיגה שלי אמנם לא מושלמת, אבל היא בהחלט טובה ועם עוד קצת פינישים קטנים אהיה מוכן לטסט ..
אליבא דהמורה המצב שונה , הוא טוען שהידע קיים, הביצועים טובים, אבל בסופו של דבר הנהיגה הכוללת רחוקה מאד מטסט ., הוא גם טוען שאצטרך עוד הרבה מאד שיעורים עד שהנהיגה שלי תהיה מושלמת ..
אני מצטט מתוך דבריו :
''אם יהיה מקרה חירום, ותיאלץ ליסוע עם הרכב לבית חולים, אתה לא תעשה תאונה בדרך, סביר להניח שתגיע בשלום, על אף כל זאת הנהיגה שלך לא טובה'' ,
סוף ציטוט .
אני די מיואש מהנושא, וגם השקעתי לא מעט כסף .
האם לדעתכם מעבר למורה אחר הוא אכן פיתרון לעניין ?
הבו עצה כדת מה לעשות !
בתודה .
תלמיד מיואש ..
כמובן שאם אתה מפשל אז פישלת אין מה לעשות,
אבל מקרה של בוחן שמעקם מראה בכוונה כדי שלא תוכל לחנות, וצועק בלי קשר כשאתה מאט להולך רגל שמתחיל לחצות כביש על אף שלא במעבר חציה זה משהו לא סביר.... כאן ברור שהוא סתם מתאכזר לתלמיד, ואם על הצעקות שלו עונים ומסבירים למה עשית כך וכך, אז ניתן להתלונן. כי כמו שכתבתי הטסט מוסרט.
במקרה שברור לכם שנעשה עוול, חובה גמורה להתלונן.
זה טובה גדולה לכל החרדים במדינת ישראל...
אין ענין לשאול לשמו אפשר לראות את הטסט במשרד של הטסטים (ליד איפה שמתחיל הטסט)יש אפשרות להתלונן על טסטרים.... בחברה בה הם מועסקים.
היום כל שיעורי הנהיגה מצולמים ומוקלטים.
פשוט בסוף הטסט לשאול לשמו ושם משפחתו, ולהגיש תלונה רשמית במשרדים. הטסט מוסרט ומוקלט ונשמר שבועיים.
תבקש ממנו שיגיש אותך לטסט פנימי ותראה איזה הערות מורה אחר נותן לך.
לפעמים מורה אחר שם לב לטעויות שהמורה הראשון התרגל אליהם...
אצלי המורה עושה לי החלפות עם מורים אחרים כמעט בכל שיעור (מהשיעור ה17) כדי לקבל ממורים אחרים ולהרגיש בטוחה לקראת טסט...
לא יודע אם יש מידע מוכח כזה (איך שלא יהיה - מסתבר שכך. תרצה או לא תרצה)מידע מדויק שחרדים נפסלים יותר?
למה לערבב כל פעם את צבע הכיפה וכו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //