מגיבים לעניין
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מחפשת המלצה על מתקין רשתות אמין ואיכותי.
תודה למסייעים.
תודה למסייעים.
נכתב ע"י yaffab;2217162:מאד מאד.
איש האלומיניום שעשה לנו חלונות בבית גם רשת את הבית.
מרוצים מאד!
שמו משה - 0507238496
אודה אם תבררי אצל מי עשיתם.נכתב ע"י בפוטנציאל;2219205:עשיתי לפני כמה שנים לכל הבית.
בחלונות היה לנו הכנה לרשת.
ואנחנו מאד מרוצים.
עשינו כמה חברים ביחד כך שאני לא יודעת מי עשה.
שילמנו באזור ה-1000 ש"ח.
אם תרצי אברר פרטים מדויקים .
אין לי מושג כמה עולה ללא הכנה (לא ביררתי היות ולא היה לי צורך)נכתב ע"י Life123;2219164:תודה אספרסו!
אין לי הכנה - כמה זה מסבך את הדברים לדעתך?
המחירים שנתת עוזרים לי להבין פחות או יותר שמחיר הרשת יהיה 250 + כמה לדעתך עולה הכנה?
אם אפשר גם לחשוף קצת יותר את בורותי בנושא - כשאומרים הכנה, לאיזו הכוונה כבר אפשר להתכוון?
תמיד חשבתי שאיש מקצוע בונה רשת לפי מידות החלון, ואיך שהוא מחדירים את זה בפנים.
למרות שעכשיו מתחיל להתבהר לי העניין, כי הרי צריך הכנה שהרשת תוכל לזוז ימינה שמאלה....
ממש חבל אם בגלל שאין לי הכנה אי אפשר יהיה לעשות רשת שזזה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים