דרוש מידע עשיתם שבת חתן? התאחדות? היכנסו---

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע טיפים מניסיונכם העשיר להקל על ההתארגנות ולשדרג את השבת
ניתן לשים פה קישורים למוצרים מעניינים
תמונות עם רעיונות לעריכה
וכל מה שיעזור
אני חושבת שהאשכול יביא תועלת רבה

תבורכו!

• הוסף לסימניות
לשים בכל חדר שינה צלחת עוגות ובקבוק שתיה
להכין תוכניה (לו"ז) עם שעות מסודרות ולתלות על דלת כל חדר.... (אפשר לעצב את הדף עם לוגו וכ"ו)

• הוסף לסימניות
יש עוד?
בטוחה שיביא תועלת מרובה

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע טיפים מניסיונכם העשיר להקל על ההתארגנות ולשדרג את השבת
ניתן לשים פה קישורים למוצרים מעניינים
תמונות עם רעיונות לעריכה
וכל מה שיעזור
אני חושבת שהאשכול יביא תועלת רבה

תבורכו!
אני עשיתי שבת חלאקה רציני לבן שלי
זה כאב ראש והוצאות הרבה יותר ממהשזה נראה
דבר ראשון להכין רשימות מסודרות כל מה שצריך לשבת עד לדברים הקטנים
כולל מזונות לבוקר חטיפים לאחהצ פיצוחים ובירות לאחרי הסעודה וכו וכו
החד פעמי לפרטי פרטים המנות וכו שהכל יהיה מסודר ברשימה ברורה
כספים כדאי לגבות לפני השבת ברור שלא לחכות לבלגן של מוצש בשביל זה ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה