מידע שימושי עשרים שמונים זהירות!!!

יודעים אולי על הסגנון החרדי בנתיבות באופן כללי או על רמות מאיר בפרט
והאם מכירים מישהו שקנה שם?
ברמות מאיר עדיין לא אוכלס בניין אחד (נחלת בראשית שלב א' יתאכלס בקרוב) , כך שעדיין אי אפשר לדעת
השכונה צמודה לקהילה הקיימת היום בנתיבות שרובה ספרדים (4-5K משפחות) וכ- 300-400 משפחות ליטאיות
המעלה הגדולה של השכונה שבשונה מרוב השכונות בפריפריה שיש בהם אחוזים ניכרים של מחיר למשתכן (עפולה, אופקים, קרית גת ורכסים) כאן אין ולכן רוב הסיכויים שהרוב החרדי יהיה רוב מוחץ, ממש לא נראה לי שזה בכיוון של שכונה מעורבת

ברצוני לתרום את השנקל שלי בעניין (את השקפתי הצרופה בעניין תוכלו לראות על פני ראיון בעיתון בקהילה שבוע שעבר ובעוד מקומות):

המשרד שלנו מלווה אין ספור עיסקאות כאלו, בכל אחד מהם אנחנו מזהירים שאיננו מייעצים בשום אופן על הפן הכלכלי (האם כדאי לי) אלא רק על המשפטי (האם זה יהיה שלי).

דבר אחד אנו נדהמים בכל פעם מחדש: אנו מגיעים למשרד בתל אביב לחוזה (על מגדל באשקלון בכלל) נניח בשעה 11 ורואים את הזוג של 10 יוצא מהחוזה הקודם, יושבים עד 12 ואז רואים כבר את המשקיעים הבאים לחתום את החוזה הבא.

ותנחשו מה?

כולם חרדים!

אין לי הסבר רציונלי לזה, כלומר יש הרבה אך איני רוצה לכותבם.
רק לי השמות בלטו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה