- הוסף לסימניות
תתקשרי לחברה תבקשי את זה מהםקבלתי הודעה מסלקום שניצלתי 75% מהדקות, זה קורה בכל חודש לאחרונה אבל כבר די קרוב לסוף החודש, הפעם אני עוד לא בחצי. איך ניתן להוסיף חבילה עם דקות נוספות??
תתקשרי לחברה תבקשי את זה מהםקבלתי הודעה מסלקום שניצלתי 75% מהדקות, זה קורה בכל חודש לאחרונה אבל כבר די קרוב לסוף החודש, הפעם אני עוד לא בחצי. איך ניתן להוסיף חבילה עם דקות נוספות??
שמחה לשמוע שזה נגמר בטוב, ותודה שחזרת לעדכן.גם אני שמחה לפרסם את סיומו של הסיפור שלנו, עשרת אלפים שקלים לסלקום...
פנינו לכתב עיתונות במדור פניות הציבור, צרפנו מכתב וחשבוניות. הוא פנה לדוברת חברת סלקום ולעוד אי אלו גורמים שם.
לפני יומיים קבלנו שיחת טלפון מדוברת החברה, היא הודיעה שכמחווה אצילית של חברת סלקום הם מוותרים לנו על החוב העצום, הם ישיבו לנו את הסכום שגבו מאתנו ויחייבו אותנו רק בדמי החבילה שרכשנו.
זה אכן מעשה אצילי ונדיב מצד חברת סלקום ואני מרגישה צורך לפרסם זאת ברבים.
בסלקום מציעים עכשו חבילה של 1000 דקות ב 15 שח.קבלתי הודעה מסלקום שניצלתי 75% מהדקות, זה קורה בכל חודש לאחרונה אבל כבר די קרוב לסוף החודש, הפעם אני עוד לא בחצי. איך ניתן להוסיף חבילה עם דקות נוספות??
מה בערך היה התוכן??קיבלנו עזרה לכתיבת מכתב מקצועי משרות עו"ד (דרך העירייה.)
פנינו לפניות של דגל התורה (על אף שאנו חסידים...)
תוכלי לעדכן איזה כתב??פנינו לכתב עיתונות במדור פניות הציבור
ואני נסעתי עם רב קו שיש בו חופשי יומי של גוש דן, מאילת לקרית שמונה, ולא הבנתי למה הפקח רוצה להוריד אותי מהאוטובוס באמצע המדבר.סיפור דומה-מה ניתן לעשות לדעתכם??
נסענו לחו"ל לאירופה לחודש ולצורך כך עשינו את התוכנית של גולן מחו"ל ב79 ש"ח,
שכוללים שיחות לארץ ללא הגבלה וכן שיחות פנימיות במדינה,
מה שלא ידענו ושכלל לא אמרו לנו את זה והתברר לנו רק שכשחזרנו,
שזה לא כולל שיחות מהמדינה שהיינו למדינות אחרות אלא רק לישראל.......
ומכיון שכך מחייבים אותנו על ה'תענוג' הזה 3000 ש"ח.
מה אתם אומרים??מה אפשר לעשות??
@ארט בראש @כותב מוסמך @מנסה לעזור @yaffab @אנונימי אנונימי @הכלבויניק
תוכלו בבקשה לייעץ לי מניסיונכם???.
המון תודות!
תפני לחבר הכנסת אורי מקלב יעזור לך בכל פניה.....אולי מי מכם יודע לעזור לי אל מי לפנות.
סלקום חייבו אותי בחשבון ראשון: 3.700
החשבונית הממתינה לי: 6.000
זאת מאחר ובתי הקטנה שחייגה משם ללימודים ולחברותיה חסמה בכל פעם את השיחה ע"י שימוש בשירות בזק *43
כל דקת שיחה חויבה בשקל וחצי עד לסכומים ההזויים הללו.
בשיחה עם הנהלת סלקום הם טוענים שאין מחובתם לידע אותי על כך שהשירות בתשלום.
האם נתקלתם בתופעה דומה? עם מי אפשר לדבר בענין?
ואני נסעתי עם רב קו שיש בו חופשי יומי של גוש דן, מאילת לקרית שמונה, ולא הבנתי למה הפקח רוצה להוריד אותי מהאוטובוס באמצע המדבר.
על אי הבנת התכנית א"א לדרוש החזרים, במקסימום תוכלו לפנות לפניות הציבור של גולן ולבקש הנחה בגלל שטעיתם והתבלבלתם ומדובר בסכום משמעותי.
בברכת המקום ימלא חסרונכם.
לי הם גבו 200 שח לסים שלא החזרתיאת זה אני יודעת. עושה את זה הרבה.
אני רק לא רוצה שימשיכו לגבות אחרי שעזבתי כפי שהוזכר כאן.
????מה אתם אומרים??מה אפשר לעשות??
@ארט בראש @כותב מוסמך @מנסה לעזור @yaffab @אנונימי אנונימי @הכלבויניק
מקרה מצער מאד!סיפור דומה-מה ניתן לעשות לדעתכם??
נסענו לחו"ל לאירופה לחודש ולצורך כך עשינו את התוכנית של גולן מחו"ל ב79 ש"ח,
שכוללים שיחות לארץ ללא הגבלה וכן שיחות פנימיות במדינה,
מה שלא ידענו ושכלל לא אמרו לנו את זה והתברר לנו רק שכשחזרנו,
שזה לא כולל שיחות מהמדינה שהיינו למדינות אחרות אלא רק לישראל.......
ומכיון שכך מחייבים אותנו על ה'תענוג' הזה 3000 ש"ח.
מה אתם אומרים??מה אפשר לעשות??
המון תודות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים