דרוש מידע עשרת אלפים שקלים לסלקום...

• הוסף לסימניות
אני גם נפגעתי מסלקום בחיוב גבוה בגלל חריגת דקות.
למרות תקנת משרד התקשורת.
פשוט אמרתי להם שהשיחה הבאה היא לעורך דין. תוך רבע שעה חזרו אלי 4 פעמים...

לגופו של סיפור לא הבנתי, אם זה לא היה בסלקום אלא בכל חברה אחרת, החשבונית לא הייתה נראית אחרת???
הרי חיוג חסוי בכוכבית 43 זה בתשלום...

• הוסף לסימניות
מבטיחה שאפילו לא חשבתי בכוון. מעולם לא קרו לי טעויות יקרות כ"כ.
בעלי, שעובד במחשבים, טוען שהעולם נחלק לשניים: אלו שכבר קרס להם המחשב והלך כל החומר, ואלו שטרם קרה להם האסון.
אולי גם כאן, מעודי לא ידעתי על העושק של סלקום ומהיום - אדע.
וצר לי ששלמתי מחיר יקר כ"כ בשביל ללמוד את הפרט הזה.
אבל העלו מקודם ציטוט שבאתר נאמר מפורשות שהחיוב הוא פר שיחה ולא פר דקה.
בכל מקרה בהערכה גסה אם כל שיחה ארכה כ10 דקות ממוצע, מדובר על עשירית מהסכום!!
שגם הוא גבוה אבל בטח שלא ככה.
לדעתי תשאלי רב תקבלי אישור לפנות לערכאות ופני לבימ"ש לתביעות קטנות.
לפני כן תנמקי לפניות הציבור של סלקום את תביעתך, ואולי תחסכי אותה (אבל אל תחכי למענה מהם, כי סכום שלא שולם להם יעבור בשלב מסוים להליכי גביה. אז אל תבזבזי זמן)
או שפשוט תגישי את התביעה, ותחכי מהם להצעת פשרה. (שתגיע כבר.. כשהם ירדפו אחרייך ולא את אחריהם)
יש באינטרנט דוגמאות לכתב תביעה עם פירוט מה לכתוב,
וזה מאד פשוט וברור.
בפרט שיש לך את התיעוד מהאתר.
המלצה חמה: תורידי כבר עכשיו את התיעוד ותשמרי צילום מסך שלו. מנסיון חברות משנות דברים כאלו לפעמים, וכשאין תיעוד אין לך על מה להתבסס.
כתב התביעה אמורלהתפרס על מעט שורות, דף אחד לכל היותר (אפשר יותר, לא מומלץ) ונספחים כמה שרוצים, ללא הגבלה.
כל דבר שיכול לעזור כגון חשבוניות קודמות, הכל אפשר להוסיף לנספחים.
העלות היא אחוז אחד מסך התביעה, מה שאומר שיעלה לכם בערך 100 שקל כל הסיפור, ואם את זוכה את יכולה כמובן לקבל את זה בפיצוי (ולדרוש בכתב תביעה בסעיף הוצאות משפט)
בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
לא.
בבירור שערכתי מול חברות אחרות הן בכלל לא תומכות בשירות הזה.
יש להן חסימה פרטית משלהן, כמו שיש בעצם גם לסלקום.
ובבזק עצמה - השירות ללא תשלום.

• הוסף לסימניות
אני גם נפגעתי מסלקום בחיוב גבוה בגלל חריגת דקות.
למרות תקנת משרד התקשורת.
פשוט אמרתי להם שהשיחה הבאה היא לעורך דין. תוך רבע שעה חזרו אלי 4 פעמים...
שאלה?

האם הם ביקשו ממכם לשלם את החשבונית,ואמרו שיקזזו לכם בהמשך,או שביטלו מראש את החיובים של דקות חריגה?
זה ממש חשוב לי,
פשוט פרטנר רוצים שאשלם את כל הסכום והם פשוט יקזזו את זה מהתשלומים הבאים..

• הוסף לסימניות
@yaffab שימי לב שכתבו פה מספר פעמים שהתשלום הוא לשיחה ולא לדקות.
על זה את וודאי יכולה לריב איתם, כי זו גניבה של ממש!

• הוסף לסימניות
שאלה?

האם הם ביקשו ממכם לשלם את החשבונית,ואמרו שיקזזו לכם בהמשך,או שביטלו מראש את החיובים של דקות חריגה?
זה ממש חשוב לי,
פשוט פרטנר רוצים שאשלם את כל הסכום והם פשוט יקזזו את זה מהתשלומים הבאים..
מה זה משנה מה היה לאחרים?

תודיעו להם שאתם מסכימים להלוות להם את הסכום הזה תמורת ריבית של 100% ליום (זו זכותכם לקבוע מה שאתם רוצים על הלוואה שמישהו מבקש מכם), או שייגבו כפי הוראות משרד התקשורת.

• הוסף לסימניות
חה"כ אורי מקלב - 054-8410000

הלשכה לפניות הציבור של דגל התורה - הרב גולדנטל 03-9409090 שעות מענה טלפוני 8:00 -20:00

מישהו יודע מה כתובת האימייל שלהם?
(במערכת הטלפונית - זה לא ברור...)

• הוסף לסימניות
עברתי כל כל ההודעות. אף אחד לא הציע לבקש פרוט שיחות?
זה דבר ראשון כדי להוכיח אם היה או לא היה, וכמה שיחות הוציאו באמת!!

• הוסף לסימניות
תבקשי ממישהו שאת מכירה שעובד בסלקום את המספר של המנכ''ל, ותתקשרי אליו בלי להתבייש.
זה יטופל מהר מאד.

• הוסף לסימניות
תודה.
אנסה גם את זה. למרות שמישהי יעצה לא לנסות אפילו בטלפון.

• הוסף לסימניות
רק מי שעמל על עשרת אלפים שקלים יודע כמה קשה לאבד אותם במחי יד ובלי להנות בכלל.
על זעת אפיים - את יכולה להעיד..... ומי כמוני יודעת - ד''ש חם חם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה.
בקשתי וגם קבלתי פירוט שיחות.
בקשתי גם את החוזה ביננו להראות שכל שירותי התוכן שכרוכים בעלות חסומים בחוזה. השירות הזה לא מופיע שם.
ברור לי שהתשלום הוא על פעולה שנעשתה. פניתי לכמה גורמים בתקוה שמי מהם יצליח לפעול.

• הוסף לסימניות
מפרסמין עושי מצוה...:

פנינו לפניות של דגל התורה (על אף שאנו חסידים...)
והם טיפלו מול חברת בזק,
והיום קיבלנו תשובה רשמית מבזק שזיכו את חשבוננו ע"ס כל סכום החריגה,
וזאת 'בהסכמת משרד התקשורת'

מה שאומר,
שהמדינה מאשרת להם לוותר, צריך רק לפנות.

כעת, אנו ממתינים לתשובה מחברת פרטנר (שם החריגה היא למעלה מ1000 ש"ח).

בכל אופן, תודה עצומה מגיעה לשלוחי הציבור הנאמנים,
כל הכבוד להם!

• הוסף לסימניות
גם אני שמחה לפרסם את סיומו של הסיפור שלנו, עשרת אלפים שקלים לסלקום...
פנינו לכתב עיתונות במדור פניות הציבור, צרפנו מכתב וחשבוניות. הוא פנה לדוברת חברת סלקום ולעוד אי אלו גורמים שם.
לפני יומיים קבלנו שיחת טלפון מדוברת החברה, היא הודיעה שכמחווה אצילית של חברת סלקום הם מוותרים לנו על החוב העצום, הם ישיבו לנו את הסכום שגבו מאתנו ויחייבו אותנו רק בדמי החבילה שרכשנו.
זה אכן מעשה אצילי ונדיב מצד חברת סלקום ואני מרגישה צורך לפרסם זאת ברבים.

• הוסף לסימניות
קבלתי הודעה מסלקום שניצלתי 75% מהדקות, זה קורה בכל חודש לאחרונה אבל כבר די קרוב לסוף החודש, הפעם אני עוד לא בחצי. איך ניתן להוסיף חבילה עם דקות נוספות??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה