- הוסף לסימניות
אני מוכן לעשות מחקר בנושא
1) שיספרו לי מה המספר שיעלה השבוע בהגרלת הלוטו (רק באישי בבקשה)
2) טוב נגמור עם סעיף 1) נעבור לסעיף 2)
הודיעו שאין כרגע הגרלות לוטו
אני עורךהודיעו שאין כרגע הגרלות לוטו![]()
כתבתי כאן בפרוג רבות על העניין הזה
אני רוצה לראות כתוב מגדול אחד!!! שזה אסור
כן, יש רב אחד - שבלי זלזול - לא נחשב מגדולי ישראל, אלא רב שכונה, שטוען שהרב אלישיב הסכים איתו וטוען שזה אסור
אני יודע שזה ממש לא נכון!!
אבל חוץ ממנו אני רוצה לראות רב רציני ומפורסם אחד!! שאומר שזה אסור
קרובת משפחה שלי מאמינה במטוטלת
היא הולכת לאחת מאוד מפורסמת שאומרת שיש לה הסמכה מהרב אלישיב
אם כל הרצון לא להיכנס לזהלמיטב ידיעתי מדובר בצורה של תקשור עם נפש האדם שיודעת על האדם את הכל.
האוסרים טוענים שהתורה אסרה לתקשר עם נפש האדם
כל צדדי האוסרים מפורטים בספרו של הגר"י הלל 'תמים תהיה'
והנה ראש האוסרים למי שחיפש...
המתירים טוענים שלא מצינו איסור לתקשר עם הנפש
כאן המקום לציין שבספר הרפואות של רבי חיים ויטאל מובא מדריך ארוך ומפורט איך לשאול במטוטלת
אם כל הרצון לא להיכנס לזה
מטולטלת היא לא חיבור לנפש האדם נכון ששאולים גם דרך המחשבה ומוח אחד זה חיבור לנפש הבהמית שזה סוגיה לפני עצמו (ומה שאל השואלת איני יודע על היא התכוונה על מטולטלת או היא בכלל התכוונה למוח אחד כי זאפר שייך למוח אחד וכבר ראיתי שהם בעצמם לא יודעים בדיוק מה שעושים ואיך לקראות לכל דבר והכל מעורב אצלם וזה בכלל מוח אחד שזה נושא אחר שאינו פשוט בכלל מבחינת הלכתית שאין לי כרגע את הזמן להיכנס לזה וכבר יצא הרבה מכתבי תשובות וספרים על זה כמו שכבר היזכרו כאן של הרב הלל שלמד את זה עם הרבנים..................................לתשובה לאדמור............. שהתיר................ולכן אדמר חזר מחלק הדברים ומתיר רק עם הרבה תנאים שכמעט כל העושים זאת לציבור הרחב אינם עומדים בזה ועוד הרבה ספרים ואכה"ל)
ונחזור לענין של המטלטלת
הרב כדורי השתמש אם זה רק ורק שלא היה לו שום עצה אחרת וזה היה רק אחרי הרבה לחצים שעשו עליו לדוגמה במלחמת יו"כ שלא ידעו מי נשאר חי מי רח"ל לא השתמש עם זה והרב י עדס מספר שגם אז הרב הזהיר לא לעשותו ולא להשתמש רק הוא משתמש לשעת הדחק ויש לדעת איך לעשותו ורק לו מותר
והרב י שיינפלד שהוא מתיר בכל מיני תנאים שלא יהא מקלו מגיד לו לא לשאול עתידות וכו' בטענתו שראה אצל הרב כדורי עשה זאת והרב כדורי לא אמר לו שרק לו מותר וששאל את הרב הרב אמר לו שלא שאול עתידות
עצם ההלחצות - מריח רע.לא הבנתי מדבריך אני מבינה שהמכשיר זאפר זה של מח אחד וזה דבר בעיתי בפני עצמו
אשמח להבין מזה 'זאפר' בכלל
ומזה שיטה מח אחד שכולם נגדה
תבינו אין יד ורגל בענין אבל היא לוחצת על בעלי מהבוקר היא שולחת כל מיני אנשים שתכף הוא ימות והוא ידביק גם אותי
קיצור אני מחפשת הוכחות ותשובות ברורות
עניתי פרטילא הבנתי מדבריך אני מבינה שהמכשיר זאפר זה של מח אחד וזה דבר בעיתי בפני עצמו
אשמח להבין מזה 'זאפר' בכלל
ומזה שיטה מח אחד שכולם נגדה
תבינו אין יד ורגל בענין אבל היא לוחצת על בעלי מהבוקר היא שולחת כל מיני אנשים שתכף הוא ימות והוא ידביק גם אותי
קיצור אני מחפשת הוכחות ותשובות ברורות
תגידי לה לה לה קורונהקרובת משפחה שלי מאמינה במטוטלת
היא הולכת לאחת מאוד מפורסמת שאומרת שיש לה הסמכה מהרב אלישיב
ההיא כל פעם אומרת לה דברים למי יש מחלה למי כך וכך וכו'
אני מיזמן הייתי סקפטית לגבי זה ולדעתי זה ע"ז או כישוף
לאחרונה היא הגדילה לעשות ואומרת לקרובת משפחתי שלבני משפחתה יש קורונה. היא בדקה מרחוק
(מה שלדעתי אומר שזה כישוף? אחרת איך אפשר לבדוק מרחוק?) והם צריכים לעשות 'זאפר' (אולי משהו מוכן להסביר לי מזה?)
כמובן שהם לא עשו את זה אבל אחרי יומיים היא אמרה שאין להם... (מענין??? איך זה יכול להיות?)
תכלס עכשיו היא גדלה בצעדים ואומרת לבעלי יש קורונה
מבחנתי פה אני עושה לזה סטופ
או שזה נכון או שזה כישוף
אשמח לאיזה צילום או מקור של רב שמתיר תשיטה הזו או שאוסר
המטוטלת "יודעת" לענות דברים שהם בכן או לא.בלת"ק
לא יודעת אם זה מותר או אסור,
אבל מישהו פעם עשה לי עם מטוטלת וזיהה דברים שאין סיכוי בעולם שהוא ידע מהם. אז יש בזה משהו.
תכל'ס.-גם אני לא האמנתי לזה בעבר עד שבדקתי אישית ונוכחתי לראות שזה עובד ואמין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים