פאדיחה... אבל נסיון נוסף בעט גרפי+צביעה...

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בעזרת ה' יתברך.

אז קודם כל תודה על העידוד...
ועל הדרבון...
ועל הפרגון...
ועל החיזוקים...
ו- אתם אמרתם לי לנסות לצבוע...:eek:

אבל זה לא פשוט לצבוע... אני מרגישה כמו ילדה קטנה, וזה לא נראה לי כל כך זה... הצילו!! איך צובעים נורמלי:confused:??

ניסיתי לשרבט משהו. לא קל לשלוט על הקו בעט ממוחשב.

אמממ...
אשמח לדעתכם...
ועוד יותר-לעצותיכם המועילות...

[הכי מפחיד אותי להעלות צבוע- כי אני בכלל לא יודעת לצבוע ממוחשב...]

צפה בקובץ המצורף 172513

תודה וחודש טוב...

קבצים מצורפים

• bird-nisui1.jpg
    KB 108.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
חחח יצאת מהקווים!

זהו, סיימתי לצחוק, הצביעה נראית יפה, יושבת טוב, הצבעים מתאימים, הציפור קצת נבלעת בצבע של השמים.
תמשיכי לצייר ולצבוע, אני רוצה איור שלך באתגר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1093457:
חחח יצאת מהקווים!

זהו, סיימתי לצחוק, הצביעה נראית יפה, יושבת טוב, הצבעים מתאימים, הציפור קצת נבלעת בצבע של השמים.
תמשיכי לצייר ולצבוע, אני רוצה איור שלך באתגר.

וואו! לא ציפיתי... תודה!:)

• הוסף לסימניות
זה ממש יפה
ממי את כ"כ מפחדת למען ה'???

• הוסף לסימניות
מקסים! אז סתם פחדת..
ככה מתחילים :)

• הוסף לסימניות
נכון, זה אחלה להתחלה וצריך רק להתאמן המון המון! את תראי שיפור מפעם לפעם.
אגב איזה עט יש לך? טיפ: אחרי תקופה של אימון עצמי ושהתרגלתי לשימוש של העט , מה שעזר לי (המווון) זה סרטוני הדרכה לצביעה וציור ביוטיוב או באנטרנט-אם יש לך גישה.

• הוסף לסימניות
חשבתי שאת מדברת על צבוע (קרוב משפחה של התן...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1093842:
חשבתי שאת מדברת על צבוע (קרוב משפחה של התן...)
משפחת הטורפים היא משפחה גדולה
אך התן שייך למשפחת הכלביים, והצבוע למשפחת הצבועיים - שהיא תת משפחה במשפחת דמויי החתול.

• הוסף לסימניות
למה פאדיחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה