דרוש מידע פאה אצל אתי שטיינמץ/ יהודית ברגמן / חיה שטיינברגר

• הוסף לסימניות
מישהי עשתה אצל רחל רוזנפלד?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל פאנית מסוימת לא אהבתי את השירות
הערתי לה שהפיאה נראית נפוחה מקדימה ורק באמצעות סיכות זה יראה נורמלי

אז היא ענתה לי (ציטוט)"אז תשימי סיכות"
"לא רוצה פאה של סיכות"

הכי חשוב שהפאנית תהיה עם שירות וזמינה
זה משו שמשקיעים כ"כ הרבה כסף
ואם מפקשש כמו שקרה אצלי זה פשוט כסף לפח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אם יש כאן מישהי שמעניין אותה המחיר, אני עשיתי אצל אלישבע פוגל פאה מהממת, לא נופלת בגרם משל כל המוכרות, אני מקבלת עליה אינספור מחמאות. היא לוקחת על פאה מוכנה 7000, ובהזמנה נראה לי 8000.
איפה היא גרה בביתר? מה המספר טלפון שלה?

• הוסף לסימניות
עשיתי לפני שנה וכמה חודשים אצל יהודית ברגמן
מקבלת ים של מחמאות!!
שירות מושלם!!
לא הייתי צריכה לדרוך שם יותר מההזמנה ולקיחת הפיאה כי היא מומחית בהתאמה!!
פיאה נוחה בטירוף!!

• הוסף לסימניות
יש לי חברה שעשתה אצלה, פאה מדהימה, הפאה נראית טריה ורעננה יום יום, חברתי מאוד מרוצה מהשירות שלה
הרבה הצלחה שיהיה לך

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
אני גם בדרך לקניית פאה, אם יש למשהי המלצות, או דיס המלצות על חיה שטיינברגר אשמח לקבל באישי.
אני ישמח לדעת מה עשית בסוף כי אני בדרך לקנות פאה

• הוסף לסימניות
אני אחרי בירורים ואחיות שלי כל אחת עשתה אצל משהי אחרת ולא נהנתה
שמעתי על אחת שמחה אזולאי
ונהנתיייייי ממממששששש
באים אליה מרחבי הארץ
היא גרה באלעד אחלה שירות ואמינה מאוד
אם את רוצה תפני אלי אביא לך תמספר שלה.

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לקניית פאה בבני ברק
משהי שמעה על ברכי טולדנו מבני ברק?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי פאה אצל חני קניג,פאה מהממת!
ושרות מעולה-גם אחרי שקניתי עשתה לי תיקונים בפאה כמו שביקשתי(לפני כמעט שנה)

• הוסף לסימניות
למישהי יש את המספר של ברכי טולדנו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה