שיתוף מקודם פאה ב 4000 ₪ בלבד = שווה או לא שווה? בואי להצביע ולאולי לזכות בערכת מתנה מפנקת!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי

פאה מWIGBOX במחיר ממוצע של ₪4000: שווה או לא שווה?

• שינויים מינוריים

הצבעות: 0 0.0%

• סה"כ מצביעים
    213
  • הוסף לסימניות
השאלה שמעסיקה נשים מאז ומעולם: האם באמת כדאי לרכוש פאה חדשה ויפה בפחות מ-7000 ₪?
ב-WIGBOX תוכלי למצוא פאות החל מ 2000 ₪ ועד 7000 ₪.
מחיר ממוצע לפאות שלנו הוא 4000 ₪ בלבד! (מתוך מלאי של מעל 1,300 פאות טבעיות :D).

💫במחיר כזה את יכולה לגוון, להשאר תמיד טרנדית ולהרשות לעצמך להחזיק יותר מפאה אחת :)
מה תעשי עם הכסף שחסכת?😉

עני על הסקר ותכנסי להגרלה על ערכת מתנה מפנקת! :love: ערכת 4 מוצרים לטיפוח הפאה מבית Le Bleu בשווי ₪350

בנוסף, מוזמנת לשאול כל שאלה על הפאות של WIGBOX - הצוות שלנו כאן כדי לעזור לך
🛍️ותקבלי התאמה אישית לפאה המושלמת בתקציב שלך

בואו נוכיח יחד שאפשר להיראות מדהים בלי לשבור את החסכונות!
מי מתחילה?

• הוסף לסימניות
יום פתוח עברית (2).png

• הוסף לסימניות
היי צהרים טובים :)
צוות WIGBOX כאן כדי לענות לך על כל שאלה :)
מוזמנת לשאול ולהתייעץ והצוות המומחה שלנו יעזור בשמחה:

איך לשמור על הפאה לאורך זמן?
איך יודעים איזו פאה לבחור?
למה לקנות פאה מוכנה ולא לייצר אותה אישית אצל יצרנית?
איך הפאות שלכם כל כך זולות?
האם יש לכם הכשר?

יאללה שוטי עם השאלות ;):cool:

• הוסף לסימניות
לגבי ההכשר-
מעניין אותי איך זה הולך. תוכלו לפרט בבקשה?
האם יש משגיח כשרות שבודק את מקור השערות?

• הוסף לסימניות
לגבי ההכשר-
מעניין אותי איך זה הולך. תוכלו לפרט בבקשה?
האם יש משגיח כשרות שבודק את מקור השערות?
כל הפאות במתחם תחת השגחת הרב גרוס שליט"א מבד"ץ חניכי הישיבות.

הרב שלזינגר מבית הדין של הרב גרוס נוסע למפעלים בסין ובקשר הדוק עם כל הספקים. אנחנו עובדים רק עם ספקים שעברו את הבדיקה שלו והם ברשימה המאושרת.

בנוסף, הרב גרוס שולח בודקות שמגיעות לבדוק במתחם שלנו ומוודאות שכל המוצרים תחת ההכשר שלו ושלא הכנסנו שום דבר מספק שלא מאושר אצלו.

בקיצור - כל פאה אצלנו עם הכשר מהודר ללא שום חשש!

קבצים מצורפים

• כשרות.jpeg
    כשרות.jpeg
    KB 78.3 · צפיות: 27
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מבני ברק,
רוצה להתחדש עם פאה חדשה,
מבירור שעשיתי היום גילית לתדהמתי
הפאות היפות והטובו הם ממחי 11.000 שקליםםםםם
בעלת סלון הפאות עוד אומרת לי את לא תמצאי פחות:(
אולי יש לה משהו ישן בשבילי,
סליחה? משהו ישן ב 10000????????
אני חושבת אם אין לי סיכוי?

• הוסף לסימניות
באמת אשמח לדעת איך הפאות כ"כ זולות ואיך הן לעומת הפאות היקרות שנמכרות בשוק?
שואלת באמת, מבחינת השיער, האם מדובר על אותו שיער כמו שמייבאות גם פאניות העל כמו יפי קמינר לדוגמא???
או שזה כן שיער ברמה פחותה?
האם שיער מעובד?

• הוסף לסימניות
אני מבני ברק,
רוצה להתחדש עם פאה חדשה,
מבירור שעשיתי היום גילית לתדהמתי
הפאות היפות והטובו הם ממחי 11.000 שקליםםםםם
בעלת סלון הפאות עוד אומרת לי את לא תמצאי פחות:(
אולי יש לה משהו ישן בשבילי,
סליחה? משהו ישן ב 10000????????
אני חושבת אם אין לי סיכוי?
למה את צריכה משהו ישן?
בואי אלינו :love: תבחרי מתוך מלאי של 1300 פאות חדשות דנדשות יפיפיות מכל הסוגים והגוונים
במחירים בין 2000 ל 7000 ש"ח בלבד!

היום יום פתוח - מוזמנת :)

• הוסף לסימניות
איפה אתם
יש לכם יבוש טבעי?
ובאמת יש במחיר של 2,000 ??

• הוסף לסימניות

@wigbox

הפרסום שלכם מושך מאוד, והמחירים אטרקטיביים
אבל יש לי כמה שאלות:
  1. גיסתי מדדה אצלכם פאה, ובאה אלי להתייעצות. השיער היה נראה לי מאוד מעובד. יש לכם רמות שונות של עיבוד? קיים אצלכם שיער אמיתי וטבעי שלא עבר כלל תהליך של עיבוד?
  2. שיער בלונדיני - מה המקור שלו? ובאיזו רמה הוא צבוע / מעובד?
  3. הפאות שלכם מסין, למה לקנות דרככם ולא להזמין ישירות מייצרן שמקבלים עליו המלצות?
  4. נניח שקונים אצלכם פאה, ואחרי חודשיים יש נשירה או שהשיער מתנפח וכו', באתר היה נראה שאין לכם אחריות / החלפות /החזרות. מה עושים במקרה כזה?
  5. כמה זמן בדר"כ פאה שלכם מחזיקה?

• הוסף לסימניות
באמת אשמח לדעת איך הפאות כ"כ זולות ואיך הן לעומת הפאות היקרות שנמכרות בשוק?
שואלת באמת, מבחינת השיער, האם מדובר על אותו שיער כמו שמייבאות גם פאניות העל כמו יפי קמינר לדוגמא???
או שזה כן שיער ברמה פחותה?
האם שיער מעובד?
הפאות שלנו הם משיער אירופאי ברזילאי וסיני, האיכות מעולה וטובה
השיער עבד עיבוד ברמה גובה (לא כמו פעם). נגלה לך סוד שאם תקני מסין הספק יגיד לך שזה לא מעובד,
כל פאה שנכנסת לכאן עוברת כמה שלבים לפני מכירה 1. היא עוברת בקרת איכות כדי לוודא שהפאה תקינה, אח"כ 2. חופפים כל פאה ורואים שהתייבשה טוב בייבוש טבעי (כל הפאות בתצוגה זה ייבוש טבעי),
ורק אח"כ היא נכנסת לתצוגה!
פאות שלא עברו את בקרת האיכות שלנו לא נמכור אותם ונחזיר לספק. ספקים שאכזבו אותנו לא נעבוד איתם יותר!
אנחנו לא מתחרים בייצרניות ובשום עסק של פאות, אנחנו כאן כדי שאם אישה רוצה להתחדש בפאה לעיתים קרובות ולא רוצה לשלם עשרות אלפי שקלים על פאה אחת בודדת- היא תוכל להרשות לעצמה בגלל המחיר שלנו...

הפאות שלנו כל כך זולות כי זאת בדיוק המטרה של העסק - למכור כמה שיותר פאות בחודש.
אנחנו חברה המייבאת פאות מספקים מסין, והרעיון הוא למכור יותר עם רווח נמוך על כל פאה, במקום להעלות מחירים ולמכור פחות פאות עם רווח גדול.
זאת אומרת - עדיף לנו למכור הרבה פאות עם רווח קטן, מלמכור מעט פאות עם רווח גדול.
וזו המטרה מהיום הראשון שלנו- בשביל זה העסק נפתח, ואנחנו כבר ארבע שנים שומרים על זה ולא מעלים מחירים. באמת להנגיש לציבור מחירים זולים וטובים.
למרות שהפאות האלה נמכרות בשוק ביוקר הרבה יותר, אנחנו ממשיכים לשמור על המחירים הנמוכים שלנו. זה מה שאנחנו מאמינים בו!

• הוסף לסימניות
איפה אתם
יש לכם יבוש טבעי?
ובאמת יש במחיר של 2,000 ??

היי
אנחנו נמצאים בירושלים בקרית המדע 3 הר חוצבים, (צמוד למסעדת רודריגז)
מחכות לך ♥
כל הפאות שלנו הם בייבוש טבעי.
כן, הפאות מתחילות מ 2000-7000 שח וככל שהאורך ארוך יותר הפאה יקרה יותר.

הממוצע של הפאות הוא בסביבות ה 4000 שח

• הוסף לסימניות
יש אחריות על הפאות ?
איך אני אדע לבחור פאה ולהבין עם השיער טוב ?

• הוסף לסימניות
גיסתי מדדה אצלכם פאה, ובאה אלי להתייעצות. השיער היה נראה לי מאוד מעובד. יש לכם רמות שונות של עיבוד? קיים אצלכם שיער אמיתי וטבעי שלא עבר כלל תהליך של עיבוד?
תודה שאת שואלת, זה חשוב ויעזור לך להבין יותר,
-כן בהחלט יש כמה רמות זה תלוי כל אחת למה היא מתחברת ואוהבת, יש כמה סוגי ספקים ולכל ספק יש שיער ועיבוד שונה ולכן ההרגשה והמראה שונה, אבל השיער עדיין אמיתי כמו שרשמת, אין אצלינו שיער סינטטי.. תבואי ותרגישי!
כן יש לנו גם פאות משיער רוסי וברזילאי לא עבר עיבוד בכלל, מספק ישראלי שמייצר הרבה פאות ויש לו סטוק ענק לפאות קצרות והם כאן במדף מוזמנת לבוא לראות "פאות פרימיום".

• הוסף לסימניות
שיער בלונדיני - מה המקור שלו? ובאיזו רמה הוא צבוע / מעובד?
השיער הבלונדיני זה תלוי בספק, לכל ספק מקור שיער אחר, יש אירופאי ברזילאי סיני וגם רוסי,
פאות בגווני בלונד עבר עיבוד של צבע ולכן הם לא יקרות כמו בשוק לשיער בלונד, תמיד אפשר לתת להם טאצ עם שורש יותר כהה וכד' שיראה פאה יוקרתית ברבע מחיר

• הוסף לסימניות
הפאות שלכם מסין, למה לקנות דרככם ולא להזמין ישירות מייצרן שמקבלים עליו המלצות?
קודם כל את יכולה לקנות בסין, אדרבה! הרווח שיש אצלינו זה שאת רואה מבחר ענק של פאות- מעל 1300 פאות בתצוגה, ויכולה להשוות סוגי שיער אורך צבע מידה, מה שאין לך כשאת קונה דרך אתר. את גם יכולה לבוא עם חברה או הבעל כדי למדוד ולבחור, ואפילו יש לך אפשרות "השאלה" להתייעצות אצל פאנית שנותנת לך חוות דעת על הפאה שראית, ויש לך 24 שעות להחליט. בסוף אין כמו לראות בעיניים ולמשש בידיים!
בנוסף, כל הפאות אצלינו עוברות חפיפה ורק אז מגיעות לתצוגה. כך את יכולה להיות רגועה שהפאה איכותית. כי מניסיון, הרבה פעמים אחרי חפיפה זה לא דומה למה שהיה לפני החפיפה... ואם תחפפי הספק לא יסכים לקבל חזרה.

• הוסף לסימניות
נניח שקונים אצלכם פאה, ואחרי חודשיים יש נשירה או שהשיער מתנפח וכו', באתר היה נראה שאין לכם אחריות / החלפות /החזרות. מה עושים במקרה כזה?
יש לנו 2 מחירים על כל פאה- המחיר הנמוך זה פאה בקופסא ללא אחריות, המחיר הגבוהה זה פאה עם אחריות לשנתיים (כולל בשנה הראשונה על גניבה ואבדה, כולל כל התיקונים והעיצוב שצריך לפאה ע"י פאנית חיצונית, כולל חבילת אביזרים + ארוחה זוגית מפנקת!)
את בוחרת מה נכון לך.
במידה וקנית פאה ללא אחריות ומשהו קרה לפאה בתוך זמן קצר, אנחנו יכולים לנסות לעזור לך מול הספק, ייתכן וזה יהיה בעלות נמוכה (שהיא מול הספק ללא מתרת רווח), אבל אין לנו אפשרות לקחת את האחריות המלאה במחיר הנמוך.

• הוסף לסימניות
אשמח לפרוט מה זה פאות פרימיום ומה המחיר שלהם
(יש לי פאה שלכם ומאוד מרוצה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה