שיתוף מקודם פאה ב 4000 ₪ בלבד = שווה או לא שווה? בואי להצביע ולאולי לזכות בערכת מתנה מפנקת!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי

פאה מWIGBOX במחיר ממוצע של ₪4000: שווה או לא שווה?

• שינויים מינוריים

הצבעות: 0 0.0%

• סה"כ מצביעים
    213
  • הוסף לסימניות
יש לנו 2 מחירים על כל פאה- המחיר הנמוך זה פאה בקופסא ללא אחריות, המחיר הגבוהה זה פאה עם אחריות לשנתיים (כולל בשנה הראשונה על גניבה ואבדה, כולל כל התיקונים והעיצוב שצריך לפאה ע"י פאנית חיצונית, כולל חבילת אביזרים + ארוחה זוגית מפנקת!)
את בוחרת מה נכון לך.
במידה וקנית פאה ללא אחריות ומשהו קרה לפאה בתוך זמן קצר, אנחנו יכולים לנסות לעזור לך מול הספק, ייתכן וזה יהיה בעלות נמוכה (שהיא מול הספק ללא מתרת רווח), אבל אין לנו אפשרות לקחת את האחריות המלאה במחיר הנמוך.
מה הפער במחיר לאותה פאה, אם לוקחים עם אחריות או בלי אחריות?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש אחריות על הפאות ?
יש לנו 2 מחירים על כל פאה- המחיר הנמוך זה פאה בקופסא ללא אחריות, המחיר הגבוה זה פאה עם אחריות לשנתיים (כולל בשנה הראשונה על גניבה ואבדה, כולל כל התיקונים והעיצוב שצריך לפאה ע"י פאנית חיצונית, כולל חבילת אביזרים + ארוחה זוגית מפנקת!)
את בוחרת מה נכון לך.

איך אני אדע לבחור פאה ולהבין עם השיער טוב ?
בדר"כ נשים שמגיעות מרגישות ביד, מודדות ורואות מה הן אוהבות ומתחברות, בנוסף תוכלי להתייעץ עם הצוות המקצועי שלנו, וגם לקחת את הפאה בהשאלה ל 24 שעות לפאנית שתוכל לתת לך חוות דעת חיצונית.

בואי למדוד :) נעזור לך ונקווה שתמצאי את פאת החלומות שלך :)

• הוסף לסימניות
יש לנו 2 מחירים על כל פאה- המחיר הנמוך זה פאה בקופסא ללא אחריות, המחיר הגבוה זה פאה עם אחריות לשנתיים (כולל בשנה הראשונה על גניבה ואבדה, כולל כל התיקונים והעיצוב שצריך לפאה ע"י פאנית חיצונית, כולל חבילת אביזרים + ארוחה זוגית מפנקת!)
את בוחרת מה נכון לך.

בדר"כ נשים שמגיעות מרגישות ביד, מודדות ורואות מה הן אוהבות ומתחברות, בנוסף תוכלי להתייעץ עם הצוות המקצועי שלנו, וגם לקחת את הפאה בהשאלה ל 24 שעות לפאנית שתוכל לתת לך חוות דעת חיצונית.

בואי למדוד :) נעזור לך ונקווה שתמצאי את פאת החלומות שלך :)
אשמח לתשובה לגבי מחיר פאה עם ובלי אחריות,
באותה פאה - מה הפער במחיר? כמו שכתבו פה?

• הוסף לסימניות
מה עם לעשות יום בצפון?
(הגעתי מטבריה ביום של הפגנות, עד שהצלחתי להגיע היה כבר מידי מאוחר בשביל לבדוק ברוגע)

• הוסף לסימניות
@הרוח @שפרה ר. @BIZZARC- עשירה

ההבדל בין פאה בקופסה לפאה בחבילה מורחבת עם אחריות, הנה דוגמא:

פאה קלאסית צבע חום עם גוונים באורך 16 אינצ.
מחיר פאה בקופסה 4322 שח. מחיר בחבילה מורחבת 12644 שח.

אותה פאה בדיוק נמכרות בשוק במחיר הגבוה, לא תמיד מגלים ללקוחה שזה פאה מסין!

• הוסף לסימניות
מה עם לעשות יום בצפון?

וואי מצטערת בשבילך איזה מבאס, אני מזמינה אותך אישית לבוא שוב אולי עדיף בשעות הבוקר למרווח יותר של זמן ונדאג לך

אבל זו שאלה מצוינת :)

היינו ממש שמחים להגיע לכמה שיותר מקומות בארץ, רק כמות הפאות שיש לנו כאן לא מאפשרת את זה. מגיעים אלינו מכל הארץ! אפילו מאילת ומצפת, בנוסף, כשאת מגיעה למתחם עצמו את מרוויחה לראות ולמדוד כמות ענקית של פאות בשונה ממכירה שאז יש כמות יותר מצומצמת, הרווח כולו שלך. שימי לב אנחנו פתוחים מ 9 בבוקר עד 21:30 בערב, ימי שיש ומוצ"ש, כך שגם אם יש לך איזה אירוע בירושלים וכד תתקשרי אלינו ותתאמי תור בזמן שנח לך.

• הוסף לסימניות
@WIGBOX איך אפשר לקבל את הסירטון הדרכה לחפיפת פיאה? (רכשתי אצלכם וביקשתי שישלחו לי למייל ולא שלחו לי עדיין..)

• הוסף לסימניות
אשמח לפרוט מה זה פאות פרימיום ומה המחיר שלהם
(יש לי פאה שלכם ומאוד מרוצה)
קודם כל תודה איזה כיף לשמוע:love:
פאות פרימיום הם פאות קצרות מייצרנית כאן בארץ המייצרת פאות משיער רוסי וברזילאי, משיער לא מעובד ולא צבוע אלא איכותי ויקר יותר.
טווח המחיר לפאות פרימיום הוא 6300 /6600/ 6900 ₪ משתנה לפי אורך. (בערך כפול מהמחיר לאותו אורך פאה מספק סיני😉)
ההחלטה שלך מה את יותר אוהבת, תבואי למדוד, תרגישי ותחליטי מה יותר מתאים לך :)

• הוסף לסימניות
פאות פרימיום הם פאות קצרות מייצרנית כאן בארץ המייצרת פאות משיער רוסי וברזילאי, משיער לא מעובד ולא צבוע אלא איכותי ויקר יותר.
מה ההגדרה שלכם לקצרות?

עליהן כן יש אחריות?

• הוסף לסימניות
מה ההגדרה שלכם לקצרות?

עליהן כן יש אחריות?
האורך שלהם נע בין 12 אינצ ל 16 אינצ, שזה בערך עד הכתף
האחריות אותו דבר כמו הפאות שלנו, מחיר פאה בקופסה, או מחיר פאה בחבילה מורחבת עם אחריות.
מחכות לראות אותך:)

• הוסף לסימניות
יש לי פאה מהממת שלכם
אני מרוצה ברמות השיער טוב הצבע וזה מרגיש מעולה אני מקבלת המון מחמאות
ההחלטה היתה שלי בלבד
אף פאנית לא דחפה לי הייתי אצלכם שעתיים וחצי! עד שהחלטתי
אשמח גם לדעת איך אפשר לקבל את ההסרטה

• הוסף לסימניות
קניתי אצלכם פאה לפני כמעט שנה,
לא מפסיקה לקבל מחמאות!
אני חופפת לבד, מייבשת ייבוש טיבעי נדיר!!
אף אחד לא מאמין לי שנקנתה ב 5,000

רק הייתי צריכה ללכת לפאנית להקטין רשת, וקצת בייאייר,
וקיבלתי פאהה מושלמת! לובשת יום יום!

נ.ב הפאה לא רואה ממטר את הפאה האחרת שלי שנקנתה בדם ואני לא אוהבת אותה..

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקבל את הסירטון הדרכה לחפיפת פיאה?
היי יקרה
שלחת מייל עם בקשה לקבלת הסרטון? כי זה מענה אוטומטי למי שמבקשת במייל.
בכל מקרה אני מעלה לכאן את הסרטון לצפיה, תהני :)

• הוסף לסימניות
חסום לי
אפשר לקבל את הסרטון של החפיפה במייל dbqy63426 שטרודל וכ"ו
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה