שיתוף מקודם פאה ב 4000 ₪ בלבד = שווה או לא שווה? בואי להצביע ולאולי לזכות בערכת מתנה מפנקת!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי

פאה מWIGBOX במחיר ממוצע של ₪4000: שווה או לא שווה?

• שינויים מינוריים

הצבעות: 0 0.0%

• סה"כ מצביעים
    213
  • הוסף לסימניות
היי
אילו סוגי פתיחות יש לכם?
ו-יש לכם פאניות לתיקונים או לשדרוגים או שאני לוקחת את הפאה לפאנית שלי?
שאלה נוספת-
מאד מאד חשוב לי בקניות להגיע עם בעלי ושיוכל להיות איתי כל הזמן לראות ולהתלבט יחד. בסופו של דבר זאת הוצאה גדולה והוא זה שרואה אותי יותר ממני את עצמי.. יש אופציה לתאום אישי או שזה מקום נפרד לבעלים וצריך בכל פאה לצאת אליו כדי שיראה?

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת-
מאד מאד חשוב לי בקניות להגיע עם בעלי ושיוכל להיות איתי כל הזמן לראות ולהתלבט יחד. בסופו של דבר זאת הוצאה גדולה והוא זה שרואה אותי יותר ממני את עצמי.. יש אופציה לתאום אישי או שזה מקום נפרד לבעלים וצריך בכל פאה לצאת אליו כדי שיראה?
את מקבלת תא מדידה כזה פרטי..

• הוסף לסימניות
באתר שלכם ראיתי בעיקר פאות לייס
יש לכם גם פאות סקין אבל ממש שטוח?

• הוסף לסימניות
היי
אילו סוגי פתיחות יש לכם?
ו-יש לכם פאניות לתיקונים או לשדרוגים או שאני לוקחת את הפאה לפאנית שלי?
שאלה נוספת-
יש לנו את כל סוגי הפאות, סקין לייס וסרט,
לפאות סקין וסרט אפשר לשנות פתיחה גובה וכד'.
יש רשימת פאניות שרגילות ויודעות לעבוד עם פאות מסין (זה מאוד חשוב)ומבצעת את הפינישים לפאה.
כן אפשרי לבוא עם הבעל יש לנו פינת המתנה נוחה לבעלים. במידה ואת רוצה שהוא יהיה איתך גם במדידות עצמם זה צריך להיות בתוך תא מדידה- רק בזמן הזה יש אפשרות שהוא יכנס (לא ביום פתוח שיש עומס לקוחות)

• הוסף לסימניות
יש לי פאה מהממת שלכם
אני מרוצה ברמות השיער טוב הצבע וזה מרגיש מעולה אני מקבלת המון מחמאות
ההחלטה היתה שלי בלבד
אף פאנית לא דחפה לי הייתי אצלכם שעתיים וחצי! עד שהחלטתי
אשמח גם לדעת איך אפשר לקבל את ההסרטה
איזה כיף לשמוע! אנחנו שמחות שאת מקבלת מחמאות ואוהבת את הפאה ושבאמת הרגשת את מה שאנחנו רוצים שנשים ירגישו שהן באות לכאן: שהן מחליטות מה הן רוכשות .
אני לא יודעת על איזה סרטון את מתכוונת, בכל אופן לכל שאלה אפשר אלינו ל 02-3762010
או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
קניתי אצלכם פאה לפני כמעט שנה,
לא מפסיקה לקבל מחמאות!
אני חופפת לבד, מייבשת ייבוש טיבעי נדיר!!
אף אחד לא מאמין לי שנקנתה ב 5,000

רק הייתי צריכה ללכת לפאנית להקטין רשת, וקצת בייאייר,
וקיבלתי פאהה מושלמת! לובשת יום יום!

נ.ב הפאה לא רואה ממטר את הפאה האחרת שלי שנקנתה בדם ואני לא אוהבת אותה..
ואו! משמח כל כך לשמוע!
הלוואי ותמשיכי ליהנות ממנה עוד ועוד

• הוסף לסימניות
באתר שלכם ראיתי בעיקר פאות לייס
יש לכם גם פאות סקין אבל ממש שטוח?
כן בטח יש לנו את כל סוגי הפאות, סקין, לייס, סרט, כובע וקוקו ספורט
בסקין יש גם שטוח וגם פחות, תמיד אפשר להשטיח יותר אצל פאנית. וגם אצלינו אפשר לבצע הזמנה אם ראית פאת סקין שטוחה יותר אבל לא בצבע שלך.. להזמין לך כזו מדוייקת לך
נשמח לתאם לך תור ולראות אותך 02-3762010

• הוסף לסימניות
זה קורה רק פעם בשנה! 💫 WIGSALE 2025
🗓️10-31 בדצמבר | כ' כסלו-י"א טבת | 8:30-21:30

סייל 2025 💖ב WIGBOX מתחם הפאות הגדול בארץ!

עם מחירים מיוחדים על כל הפאות במתחם
+ 5 מתנות לכל רוכשת!🎁

👩מעל 2000 פאות טבעיות חדשות מכל הסגנונות
💰מחיר ממוצע לפאה 4000 ש"ח בלבד
👑מעל 10,000 לקוחות מרוצות

3 שבועות של חוויה והתחדשות :)
בואי למדוד >>

סייל שנתי.jpeg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה