פאה חדשה לכלה חדשה.....

• פותח הנושא shany
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פאה זה גם עניין של מזל לפעמים. נכון.
ושווה להשקיע בפאה טובה ואיכותית.​

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על גלית איטליה-בני ברק.
פאות טובות,יחס מעולה.
היתרון שלהם - שאת יכולה לראות את העיצוב מוכן על הראש,ולא לקנות גוש שיער ולדמיין איך הוא יראה אחרי העיצוב...
אני אישית קניתי שם 3 פאות ומאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
מיכל רוזנבוים מאשדוד
מספר באישי

מומלץ בחום! פאות איכות מעולה ועיצוב בכלל מדהים.

• הוסף לסימניות
נעמי אוחנה הרב קוק בני ברק

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחח....... לקחת את זה קשה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;518310:
פאה טובה ואיכותית צריכה להראות רעננה גם לאחר +5 שנים, רק כך ניתן למדוד פאה איכותית, תצליחי! :)

בענין זה מסכימה איתך מאד,
ולשני, יש זול שהוא מאד יקר.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי בחוש - שמה שמשנה זה רק סיעתא דשמיא!
ולדעתי, דווקא כלה חדשה לא כדאי להשקיע סכומים גבוהים, כי לא יודעת מה באמת יתאים לה, ועלול להיווצר מצב של סכום גבוה היורד לטמיון.
נכון שתמיד החברות אומרות: תנצלי! תנצלי את זה שההורים משלמים! אח"כ לא תוכלי להרשות לעצמך...
על כך טענתי: כן, גם בנ"י ניצלו את מצרים כמו שכותב רש"י שהפכוה להיות כמצולה שאין בה דגים.:(:mad::(
מי שמשתדלת לעשות מה שצריך, לא תוך ניצול הוריה - יש לה סיעתא דשמיא. (ראיתי זאת בחוש).
ככלה, היו לי פאות זולות ומצוינות - קניתי שלוש במחיר שחברתי קנתה אחת!! אז אחת מהן לא היתה מוצלחת - לא נורא, לבשתי אותה כחצי שנה וחסל. האחרות היו מצוינות והחזיקו מעמד יפה כמה שנים!
היתה לי גם פאה יקרה יותר (לא, לא כמה אלפים אלא קרוב ל 2000)- שקניתי בעצמי - וב"ה גם היא מוצלחת ומחזיקה יפה כבר כ- 5 שנים.
לעומת זאת, יש במשפחתי כאלה שקנו פאות במחיר מפולפל פי כמה ממני, האחת החליפה שלוש פעמים את הפאה - ועדיין לא מאוד מרוצה, אבל זה מה שיש... עוד אחת - הפאה היקרה שלה החזיקה מעמד כ - 4 שנים בלבד.

בקיצור, תתפללי לסיעתא דשמיא, תשלמי כמה שבתחום הישג ידך - וה' יעזור שתהיי מרוצה!

נ.ב.
קשה לי שלא להסתייג מהצעה שהיתה לעצב פאה אצל גבר. גם אם הוא לא מבצע זאת על הראש ממש, יש בזה טעם לפגם. האם שמלה, נעצב אצל חייט?!
(פעם היה מקובל שבנות מסתפרות גם אצל ספר, עד שיצאו בקריאה לאסור זאת.)

• הוסף לסימניות
בקשר לגזירה אני מאד ממליצה על ורד ערוסי היא מקבלת ברמת אהרן בבני ברק. יש לה ידיים מדהימות! ניתן לקנות דרכה גם פאות, אבל אני לא יודעת מחירים.
יש ברשותי פיאה אחת של גלית איטליה כבר 4 שנים היא באמת בשלבי גסיסה ראשוניים.
בשעתו כשאני התחתנתי התחילו הקאסטמים האמתיים (הבנויים לפי מידה, ולא כמו היום שכל היא קאסטם...) היתה לי אחת קאסטם של ורדה שהיתה מעולה, והיתה לי עוד פיאה שהיתה נקראת קאסטם מהקטפסא, ועלתה 100$ פחות מהקאסטם האמיתית, היא היתה פרידה ואכלתי ממנה רק קש!!!
השיער היה קשור הפוך, היו לה המון בעיות!
צריך ללכת לפאנית שלוקחת אחריות על הפיאות. ותחליף במקרה של בעיה ולא תשלח בלך ושוב! וכמובן להתפלל לס"ד!

• הוסף לסימניות
תרצה, סליחה ומחילה, לרגע לא הצעתי לעצב פאה אצל גבר! רמי זה שם הפירמה, ואמנם נכון שהיא קרויה על שם בעל העסק, שמעצב פאות, אבל המלצתי נגעה אך ורק לתוצרת שלו, שהיא איכותית מאד! אני עצמי לא מעצבת אצלו את פאותי.

• הוסף לסימניות
אוקי........ ח"ו לא חשבנו.....
לי פשוט זה לא נשמע..... סורי........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;518942:
תרצה, סליחה ומחילה, לרגע לא הצעתי לעצב פאה אצל גבר! רמי זה שם הפירמה, ואמנם נכון שהיא קרויה על שם בעל העסק, שמעצב פאות, אבל המלצתי נגעה אך ורק לתוצרת שלו, שהיא איכותית מאד! אני עצמי לא מעצבת אצלו את פאותי.
חלילה, לא חשבתי שאת מעצבת אצלו! רק השתמע מתגובה שלך - שיש אפשרות כזו. (ציטוט: את לא חייבת לעצב אצלו, יש שם פאניות נוספות)

• הוסף לסימניות
ודאי שיש כזו אפשרות. יש גם אפשרות לרכוש בחנויות מחללות שבת, למשל.
ציינתי שישנן פאניות נוספות משום שיש המעדיפות לעצב פאתן במקום הרכישה, גם כי מחיר הפאה כולל עיצוב וגם בשל האחריות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה