אודה לתגובות, רצוי מניסיון.
יש לי תקציב מוגבל לקניית פאה (כ- 3,000).
יש אופציה ליד שניה
ויש אופציה של קניה ב"פאות ברמות".
האם יש לכן שם של מוכרת פאות יד 2 אמינה? פרטים?
האם יש לכן ניסיון עם פאות ברמות?
אשמח לשמוע המלצות או דיס-המלצות.
www.prog.co.il
אני מוכרת את הפאה שלי, נקנתה לפני שנה +3 פאת קופסה שלקחתי לפאנית שבנתה לי את הפאה מחדש טופ לייס מלפני חצי שנה, אורך 30ס"מ חום עם גוונים בהירים מחיר 4000 גמיש, שמורה מאד! . תמונה במיל ג'ימייל-n0533133819אודה לתגובות, רצוי מניסיון.
יש לי תקציב מוגבל לקניית פאה (כ- 3,000).
יש אופציה ליד שניה
ויש אופציה של קניה ב"פאות ברמות".
האם יש לכן שם של מוכרת פאות יד 2 אמינה? פרטים?
האם יש לכן ניסיון עם פאות ברמות?
אשמח לשמוע המלצות או דיס-המלצות.
מותר לפרסם דברים למכירה רק בלוח מודעותלמכירה פיאת פרונט לייס של חני קרויזר ב6,700
חדשה ממש הייתה בשימוש פחות משנה
צבע חום (מס' 7) עם גוונים בהירים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> צפה בקובץ המצורף 1874105![]()
הי מקפיצהמוכרת גם פאה מהממת.
אורך 22.
צבע חום כהה.
אורך אחיד ב ,4000.
שנתיים בשימוש
הי מקפיצה
יש מצב לפרטים ותמונות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים