אסתי פיקסלר, יצרנית פאות ותיקה. מוכרת פאות איכותיות וטובות, שיער בליגה. השירות שלה מקסים, מניסיון.מי זאת השניה
מוכרת?
כמה היא לוקחתאסתי פיקסלר, יצרנית פאות ותיקה. מוכרת פאות איכותיות וטובות, שיער בליגה. השירות שלה מקסים, מניסיון.
מקבלת בירושלים ובגבעת זאב.כמה היא לוקחת
ואיפה היא ממוקמת?
וגם- מה זה אומר לא לעשות לייס- שלא עושים לייס שקוף? או סתם כך?מכירות את הפאניות
שרה פורט
אסתי פיקסלר
אשמח למידע
חשוב לי ממש בדחיפות
אסתי פאנית תותחית במיוחד!מכירות את הפאניות
שרה פורט
אסתי פיקסלר
אשמח למידע
חשוב לי ממש בדחיפות
איפה מקבלת וכמה יצא ?אחותי שהתחתנה עכשיו עשתה 2 פיאות אצל אסתי פיקסלר.
באמת מדהימות! שיער איכותי ומהמם
מתאימה מאד לסגנון חסידי
בירושלים באזור שמגראיפה מקבלת וכמה יצא ?
יש את חני ברוורמןוחוץ מדבורי ?
מעדיפה פאה עד 8000 ...
אני קניתי דרך פרקטי אצל הלפרין הפאה נחמדה ולובשת אותה על בסיס יומי אבל שירות בינוני (ולא אין הבדל בגלל שבאתי דרך פרקטי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים