- הוסף לסימניות
יצא לך לקנות פאה זולה? כזאתי שעולה רק כמה אלפים? לי כן.
הלכתי למכירה של אחת הפאניות המוכרות שמוכרת פאות זולות, קניתי פאת סרט שעלתה לי 5,500 ש"ח. הייתי בעננים.
הסתובבתי בעולם בהרגשה שניצחתי את כולן, ומי אתן פראיריות שקונות פאות ב15 אלף.
אבל אז, נחשפתי לעולם אחר לגמרי (חבל שרק אז, אחרי שכבר שילמתי ממיטב כספי).
באותה תקופה, אחי וגיסתי, שהם יבואנים שנוסעים הרבה לסין, ביקרו באזור שכל כולו מפעלי פאות – עולם שלם.
הם החליטו לבדוק את התחום לעומק, עברו ממפעל למפעל, בדקו חומרים, תפירה, סוגי שיער, וגילו שיש פערים עצומים באיכות.
אחרי מחקר מעמיק (שכלל עוד 3 נסיעות לסין במיוחד בשביל זה)
הם מצאו את המתפרה המושלמת. יש שם תופרות פשוט מעולות. רמה אחרת מעל כולם.
השיער - אירופאי או ברזילאי, שיער טבעיי נדיר ואיכותי ברמות גבוהות מאד. נבחר בקפידה ממש וכמובן עם תעודת כשרות.
(אגב המון יצרניות בארץ קונות משם ומוכרות במחירים הזויים)
הם חזרו לארץ וידעו שיש להם ביד בשורה אמיתית.
גיסתי, אחיות שלה וכמה חברות, הזמינו מהם פאות בהזמנה אישית. אפשר לבחור הכל, את כל הפרטים האפשריים –
סוג לייס, סרט, קוקו, אורך, גוונים, רמה של תנועה בשיער וממש כל פרט קטן עובר התאמה אישית
והיה גם מדריך מפורט למדידת היקף הראש, סרטונים ותמונות שהתופרת שלחה תוך כדי עבודה, חווית קניה מטורפת במחיר בדיחה.
ואני? אני לא הזמנתי פאה. כי בדיוק באותו זמן קניתי את הפאת סרט שלי.
האמת שקצת התבאסתי כי הן שילמו פחות ממני, אבל נו שויין, העיקר חשבתי שיש לי את פאת חלומותי.
אבללללל. פה האבל הגדול.
עברו שנתיים מאז רכישות הפאות... וכאן מתחיל הסיפורר האמיתי.
ההבדל בין הפאות שלהן לבין הפאה שלי הוא פשוט שמיים וארץ. אני לא יכולה אפילו להסביר כמה.
הפאה שלי נראית כמו פאה בת שנתיים, השיער שלה כל הזמן נתלש, בקיצור עשתה את שלה על מלא.
והפאות שהן הזמינו ניראות מושלם, בקושי צריכות לחפוף אותן, מינימום תחזוקה ותמיד ניראות סוף הדרך. פסיכי לגמרי.
גיסתי מספרת שכל הזמן שואלים אותה מאיפה הפאה. הפאה שלה באמת ניראית מליון דולר.
(והיא מתעללת בה.. עושה צמות, קוקסים, היא עליה יום יום, במשך לפחות 7 שעות ביום).
אנחנו רוצות להפיץ את הבשורה הזאת לעולם.
כןןןןן!!!! אפשר לקנות פאה זולה אבל איכותית ברמות, ולהיות בטוחים שהשיער איכותי באמת.
והדובדבן שבקצפת:
אם ולמרות הכל הפאה הגיעה לארץ ולא מרוצים מהתוצאה,
אפשר בקלות להחזיר אותה בעלות של כ 250 ש"ח
פסיכי.
בקיצור
איך מבשרים את הבשורה הזאת לעולם???????
לא רוצה שעוד נשים יחוו את מה שאני חוויתי (כן, גם 5,500 ש"ח זה כסף שחבל עליו).
יש לנו מידע ששווה זהב.
מי שמעניין אותה שתכתוב מייל ואפנה בפרטי
(אגב פתחתי ניק חדש, אני ניק מוכר כאן בפורום)
הלכתי למכירה של אחת הפאניות המוכרות שמוכרת פאות זולות, קניתי פאת סרט שעלתה לי 5,500 ש"ח. הייתי בעננים.
הסתובבתי בעולם בהרגשה שניצחתי את כולן, ומי אתן פראיריות שקונות פאות ב15 אלף.
אבל אז, נחשפתי לעולם אחר לגמרי (חבל שרק אז, אחרי שכבר שילמתי ממיטב כספי).
באותה תקופה, אחי וגיסתי, שהם יבואנים שנוסעים הרבה לסין, ביקרו באזור שכל כולו מפעלי פאות – עולם שלם.
הם החליטו לבדוק את התחום לעומק, עברו ממפעל למפעל, בדקו חומרים, תפירה, סוגי שיער, וגילו שיש פערים עצומים באיכות.
אחרי מחקר מעמיק (שכלל עוד 3 נסיעות לסין במיוחד בשביל זה)
הם מצאו את המתפרה המושלמת. יש שם תופרות פשוט מעולות. רמה אחרת מעל כולם.
השיער - אירופאי או ברזילאי, שיער טבעיי נדיר ואיכותי ברמות גבוהות מאד. נבחר בקפידה ממש וכמובן עם תעודת כשרות.
(אגב המון יצרניות בארץ קונות משם ומוכרות במחירים הזויים)
הם חזרו לארץ וידעו שיש להם ביד בשורה אמיתית.
גיסתי, אחיות שלה וכמה חברות, הזמינו מהם פאות בהזמנה אישית. אפשר לבחור הכל, את כל הפרטים האפשריים –
סוג לייס, סרט, קוקו, אורך, גוונים, רמה של תנועה בשיער וממש כל פרט קטן עובר התאמה אישית
והיה גם מדריך מפורט למדידת היקף הראש, סרטונים ותמונות שהתופרת שלחה תוך כדי עבודה, חווית קניה מטורפת במחיר בדיחה.
ואני? אני לא הזמנתי פאה. כי בדיוק באותו זמן קניתי את הפאת סרט שלי.
האמת שקצת התבאסתי כי הן שילמו פחות ממני, אבל נו שויין, העיקר חשבתי שיש לי את פאת חלומותי.
אבללללל. פה האבל הגדול.
עברו שנתיים מאז רכישות הפאות... וכאן מתחיל הסיפורר האמיתי.
ההבדל בין הפאות שלהן לבין הפאה שלי הוא פשוט שמיים וארץ. אני לא יכולה אפילו להסביר כמה.
הפאה שלי נראית כמו פאה בת שנתיים, השיער שלה כל הזמן נתלש, בקיצור עשתה את שלה על מלא.
והפאות שהן הזמינו ניראות מושלם, בקושי צריכות לחפוף אותן, מינימום תחזוקה ותמיד ניראות סוף הדרך. פסיכי לגמרי.
גיסתי מספרת שכל הזמן שואלים אותה מאיפה הפאה. הפאה שלה באמת ניראית מליון דולר.
(והיא מתעללת בה.. עושה צמות, קוקסים, היא עליה יום יום, במשך לפחות 7 שעות ביום).
אנחנו רוצות להפיץ את הבשורה הזאת לעולם.
כןןןןן!!!! אפשר לקנות פאה זולה אבל איכותית ברמות, ולהיות בטוחים שהשיער איכותי באמת.
והדובדבן שבקצפת:
אם ולמרות הכל הפאה הגיעה לארץ ולא מרוצים מהתוצאה,
אפשר בקלות להחזיר אותה בעלות של כ 250 ש"ח
פסיכי.
בקיצור
איך מבשרים את הבשורה הזאת לעולם???????
לא רוצה שעוד נשים יחוו את מה שאני חוויתי (כן, גם 5,500 ש"ח זה כסף שחבל עליו).
יש לנו מידע ששווה זהב.
מי שמעניין אותה שתכתוב מייל ואפנה בפרטי
(אגב פתחתי ניק חדש, אני ניק מוכר כאן בפורום)
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים