איך האב דיר ליב
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
ההכשר של מוסקוביץ רשום תאריך תמוז תשפ"ד האם זה עדיין תקף?
הכי נח בוואטסאפ כי אז אפשר לשאול ולבקש וכו'זה רק ווצאפ?
אין לי בעיה להזדהות באישי ולשלוח תמונות של הפאות שלי,דג הכסף-
זה לא הניק השני של פותחת האשכול?
משהו מוכן שמתאימים עבורי או כמו שזה וזהו?הכי נח בוואטסאפ כי אז אפשר לשאול ולבקש וכו'
אבל יש להם קישורים גם באליאקספרס ואז פשוט קונים משהו מוכן
תוכלי לשלוח לי בבקשה למייל?אין לי בעיה להזדהות באישי ולשלוח תמונות של הפאות שלי,
אני לא פתחתי את האשכול אבל אני חושבת שזה ממש מצווה לידע כל אחת על הדבר הזה כי זה חיסכון עצום וזה שווה מאד מאד מאד.
יש כאלה שאם זה לא עלה מעל... או אם לא קנית אצל... אז זה לא שווה ולהם אני לא מספרת מאיפה הפאות שלי (גם לא לחמותי וגיסותיי)
במייל הזה V0548462056אין לכתוב כתובת מיילתוכלי לשלוח לי בבקשה למייל?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה
תוכלי לשלוח גם לי?אין לי בעיה להזדהות באישי ולשלוח תמונות של הפאות שלי,
אני לא פתחתי את האשכול אבל אני חושבת שזה ממש מצווה לידע כל אחת על הדבר הזה כי זה חיסכון עצום וזה שווה מאד מאד מאד.
יש כאלה שאם זה לא עלה מעל... או אם לא קנית אצל... אז זה לא שווה ולהם אני לא מספרת מאיפה הפאות שלי (גם לא לחמותי וגיסותיי)
ראיתי שעל התעודת כשרות יש מייל, תנסי להתכתב דרך שם.משהו מוכן שמתאימים עבורי או כמו שזה וזהו?
אשמח לקבל קישורים אמינים.
אבא שלי מכיר אותו ולכן סמכתי על זה,כאן יש מידע על הרמה הנמוכה של הכשרות
הוא עצמו מגיב שם וחותם את שמו המלא בניק 'מומחה כשרות'.
ועונים לו שם כהוגן.
הרבנות הראשית לא מאשרת את הכשרות שלו.
אם מדובר על בד''ץ מאור הכשרות של ר' ישראל מאיר לוינגראבא שלי מכיר אותו ולכן סמכתי על זה,
שכל אחד ישאל את רבותיו,
בעבר היה להם הכשר של הרב לוינגר (לא זוכרת מאיפה בעולם) שגם עליו בררתי וזה היה בסדר.
אם מעניין אותך לרכוש תכתבי פרטים ואצור איתך קשראולי תסבירי לי באמת
איך אפשר לסמוך על תעודת כשרות בסין?
הם מזייפים חותמת של 925 ותעודות בינלאומיות
מי אמר לך שאת מזמינה שאפשר לסמוך על כשרות של מוכר סיני?
יש בסין המון שער של ע"ז בעיקר מהודו אבל לא רק.
תכתבי מייל ותתייגי, אחרי שאעשה לייק תמחקיאשמח לשמוע איך אפשר ליצור קשר
כנלתכלס איך אפשר להגיע אליהן? איך מתקשרים איתן?
לא נורא כבר פתחתי כך ומי שרלוונטי לה שתצור קשר באישי - מבטיחה להזדהותמכירה גם כמה נשים בסביבה שיש להם פאה מושלמת והם ניראות מליון דולר לעומת נשים אחרות שקנו פאות בסכומים הזוים והפאה שלהם ניראית פחות יפה.
עם יש לך ניק מוכר אולי תמחקי את האשכול הזה ותפתחי עם הניק המוכר.
גם אני אשמחאם מעניין אותך לרכוש תכתבי פרטים ואצור איתך קשר
תכתבי מייל ותתייגי, אחרי שאעשה לייק תמחקי
כנל
לא נורא כבר פתחתי כך ומי שרלוונטי לה שתצור קשר באישי - מבטיחה להזדהות![]()
הייאם מעניין אותך לרכוש תכתבי פרטים ואצור איתך קשר
תכתבי מייל ותתייגי, אחרי שאעשה לייק תמחקי
כנל
לא נורא כבר פתחתי כך ומי שרלוונטי לה שתצור קשר באישי - מבטיחה להזדהות![]()
זה שיש פאות בסין - ידוע כבר שנים רבותלא הבנתי.
שורה תחתונה - הבשורה האדירה של פאות מסין שמצאו באיכות הכי טובה וכו' וכו' -
איך מגיעים לזה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים