- הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1890313:לכן אל תאמיני למשווקות שיער, כי יש לה מגמתיות ברורה יותר ממני
והאוביקטיביות....
למשווקות אני לא מאמינה, אלא רק אם אני רואה בעיני חותמת של ר' מרדכי גרוס, לו יש בי"ד מיוחד לעניין זה
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1890313:לכן אל תאמיני למשווקות שיער, כי יש לה מגמתיות ברורה יותר ממני
והאוביקטיביות....
והאוביקטיביות....
נכתב ע"י צמח;1890226:מה שכתבת זה חמור מאוד!!! לומר על גוף כשרות שנותן הכשר שא"א לסמוך עליו, זה דבר חמור, כי אם כך איך אפשר לסמוך עליו בשאר דברים!!!
נראה לי שבמקום לסמוך על זכור לי וכדו' ולהוציא לעז, אפשר להרים טלפןן לנותני ההכשר, ולברר איתם ישירות, הם לא איזה ניק אנונימי מפרוג....
נ.ב אני מדברת רק מצד האיסור של ע"ז וכדו' לא מצד צניעות.
נכתב ע"י צמח;1890556:עברתי על כל הנאמר ולא כתוב כאן שם של הכשר,ומהיכן לקחת שזה הרב גרוס...
נכתב ע"י צמח;1890588:לקרוא למה ששמעת בשם 'בני תורה' דברי הרב שטרנבוך קצת יומרנות.....
,
נכתב ע"י עפולה;1889016:אלו יצרניות יש להם פאות עם חותמת כשרות?
הבנתי שהשוק עם הכשר מצומצם?!
נכתב ע"י גלבוע;1890324:הלכתית, עד אחד נאמן באיסורין.
אני יכולה להאמין לאישה יראת שמים שמספרת לי שהיא קנתה את השיער בעצמה בטורקיה.
כך אני גם יכולה לאכול אצל אמא שלי, ולסמוך על הכשרות של המטבח שלה....
או אצל משפחה שהכינה לבד שבע ברכות.
נכתב ע"י avi media;1890616:ולסיום מרן הרב גרוס שליט"א אמר מפורשות לתלמידיו לא ליגוע במאכלים שתחת כשרותו זה לא לבני תורה...
נכתב ע"י חמדה;1890647:כקרובת משפחה של הרב מרדכי גרוס אני חייבת למחות על הנאמר.
נכתב ע"י ירושלמית0;1891397:הפאה הכי כשרה- זוהי המטפחת!!!
ואשרי האישה שמוסרת את נפשה בנסיונות הדור הזה ולובשת מטפחת!
נכתב ע"י עפולה;1889016:אלו יצרניות יש להם פאות עם חותמת כשרות?
הבנתי שהשוק עם הכשר מצומצם?!
נכתב ע"י צמח;1890588:ולסיפור של החנות אין צורך אפי' להתיחס, זה נשמע טענה שגרתית של כל חילוני מצוי ,שכל הבדצ"ים הכול כסף, ואין צורך ביותר מרבנות.....
נכתב ע"י GRN;1889093:נראה לי שהפאות הטובות של היום לא זקוקות להכשר
אלא רק אלה עם השיער המעובד
נכתב ע"י avi media;1890616:ולסיום מרן הרב גרוס שליט"א אמר מפורשות לתלמידיו לא ליגוע במאכלים שתחת כשרותו זה לא לבני תורה...
נכתב ע"י ירושלמית0;1891397:הפאה הכי כשרה- זוהי המטפחת!!!
נכתב ע"י שושנה דרור;1891423:שמעתי באזני מקרוב משפחה,שאיננו חרדי, שהינו עובד בכיר במפעל מזון גדול ומוכר כאן בארץ המשווק תוצרת תחת כמה השגחות, כולל כמה חרדיות, שכשמגיעים המשגיחי הכשרות של הבד"ץ העדה החרדית, כל העובדים נכנסים ללחץ, כי אצלם אין פשרות! (הם מתבדחים בינהם שאלה לא "גור" אלא גורילות) ואת מה שהבד"ץ פוסלים-מעבירים לכשרויות אחרות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //