דרוש מידע פאות צביה בלאק, משהיא מכירה?

• הוסף לסימניות
ראיתי היום אשה עם פאה שנראת מהמם, וגם השער נעים מאד מאד ...
כיון שאני ממש בעניין עכשיו לקנות פאה, שאלתי אותה של מי הפאה, והיא אמרה של צביה בלאק,
לא שמעתי את השם הזה, משהיא מכירה ויכולה להמליץ???

אודה להמלצות ( ודיס באישי...)

• הוסף לסימניות
מתלבטת בדיוק באותה שאלה
אשמח לשמוע גם המלצות או דיס, ואולי נתארגן ביחד ויעשו לנו מחיר טוב??
ממש צריכה לקנות בשבוע הקרובבב!!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח לשמוע תגובות!
והיכן קניתן את הפאה שלה

• הוסף לסימניות
יש לי פאה של צביה בלאק מלפני 6.5 שנים
קניתי דרך פאנית שעבדה איתה, ובזמנו זה היה זול בכ-2000 ש"ח מהידועות בשוק
לא מתחרטת לרגע
זו פאה ליום יום - כלומר לעבודה
חורשת אותה כמו שכתוב
לפני כשנתים עשיתי לה שיפץ קל של צביעה
ותמיד אחרי חודשיים שימוש שאני לא יכולה להסתכל על עצמי ומרגישה שחייבת סירוק - תהיה מישהי שתחמיא לי איך היא נראית טוב (אחרי ששמתי סיכות בלילה...)
בקיצור - ממליצה מאד

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי המלצה מפאנית על הפאות שלה
אשמח לשמוע המלצות או דיס מנסיון

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
האם יש למשהי מידע נוסף לגבי הפאות של צביה בלאק?
תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
האם יש למשהי מידע נוסף לגבי הפאות של צביה בלאק?
תודה
שמעתי שהיא מעולה. לא מניסיון.
אני מקפיצה, כי אני גם מעוניינת לשמוע חו"ד מנסיון.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מעוניינת לשמוע המלצות או דיס של פאות של צביה בלאק
אפשר למייל rachels184אין לכתוב כתובת מייל
,usv!!

• הוסף לסימניות
פאות מעולות יש לי פאה במשך 4 שנים נראית כחדשה (ולבשתי אותה כמעט כל יום) המלצתי לעוד רבות וכולן מרוצות אם אתן רציניות אפשר לארגן קבוצה יהיה מחיר מעולה והשירות לא פחות (שוחחתי איתה והיא אישרה לי לכתוב כך)
בהצלחה
(8413149 שטרודל ג'ימל וכו' המייל של אישתי כתבתי בשמה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
פאות מעולות יש לי פאה במשך 4 שנים נראית כחדשה (ולבשתי אותה כמעט כל יום) המלצתי לעוד רבות וכולן מרוצות אם אתן רציניות אפשר לארגן קבוצה יהיה מחיר מעולה והשירות לא פחות (שוחחתי איתה והיא אישרה לי לכתוב כך)
בהצלחה
(8413149 שטרודל ג'ימל וכו' המייל של אישתי כתבתי בשמה)
מה זה מחיר מעולה?

• הוסף לסימניות
אני מבררת על פאה, אשמח לשמוע חוות דעת על צביה בלאק

• הוסף לסימניות
חברה שלי קנתה ממנה טופ לייס, מבסוטה ברמות!!

• הוסף לסימניות
026337900
יש לה סלון בירושלים בהר חוצבים, אבל היא עושה הרבה פעמים מכירות בכל מיני מקומות...שמעתי שבקרוב היא עושה בבני ברק

• הוסף לסימניות
למי שמעוניינת אני מוכרת פאה שלה - יפה ונראית מעולה
לא לבשתי אותה הרבה כי קניתי אותה ליום חול ולא היה לי נוח ללכת בכלל עם פאה ביום חול.
נקנתה לפני ארבע וחצי שנים, לאחר שנה עשיתי בה שדרוג- החלפתי שיער מקדימה והוספתי גוונים
מוכרת ב3500 (גמיש)
(מותר להעלות פה תמונות ?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה