דרוש מידע פאות "קיארה" ברמות

• הוסף לסימניות
מתעניינת גם.
יש למישהי נסיון?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה פרטים תוכלי לכתוב באישי

• הוסף לסימניות
מחפשת גם מידע.
אשמח לשמוע אם יש משהי שהתנסתה.
תודה.

• הוסף לסימניות
מחפשת גם מידע.
יש להם פאות מאוד יפות!
מוכרים לך פאה, אחריות ל3 חדשים.
והם ממליצים לך על מישהי שעושה תיקונים.
מבחינת המחיר-
הפאות עולות אצלם בערך בין 4500-7000
ואז את הולכת לתיקונים ומשלמת מחיר נוסף

הפאות מאוד יפות
תכלס את יוצאת במחיר טוב..

• הוסף לסימניות
מכירה משהי שיש לה את הפאות תקופה?
השיער איכותי?
ולמה זה זול, יש לך מושג? כאילו מה שונה מפאה רגילה?
תודה לך ספשייל על התגובה המפורטת!

• הוסף לסימניות
אני אשמח ממש, הבעיה שאני לא פרימיום... איך אוכל להשיג אותך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שזה פאות מעובדות. קחו בחשבון

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב-----
גם אני אשמח לקבל מידע
אפשר בפרטי
tamarco337 שטרודל גימיל נקודה כום
052-7137108

• הוסף לסימניות
מישהי שמעה על פאות ברמות? הם מייבאים מסין (מעלי אקספרס, bee וכד'). יש להם הרבה תגובות חיוביות בגוגל. אשמח לשמוע אם מישהי קנתה אצלם. זה האתר שלהם: https://ramotwigs.com/he/our-story/

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי רוצה לדעת על פאות ברמות. למישהי יש ניסיון איתם?

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע עליהם איכות השיער ומראה הפאה
יש למישהי נסיון איתם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה