איך הפאות שלהם?אני מכירה פאות טאג לס יד שניה ברחוב ששת הימים בירושלים
מתכוונת לזה?
שכנה שלי קנתה שם פאת סרט לפני 5 שנים והיא מאוד מאוד מרוצה המחיר של הפאה היה ממש גרושים והזה התאים לה לפאת יום יום שהיא חשבה שתגוון ותחליף, תכלס במהלך השנים היא רק עשתה לפאה צביעה ועכשיו ממש השבוע היא הולכת לשם שוב לקנות פאת סרט חדשה ( 4 אלף לפאה שהיא רוצה וגם חדשה) כשבכול מקום אחר אמרו לה לא פחות מ12 (פאה 25 ס"מ ובלונדינית).בזמן האחרון אני רואה הרבה פרסום של פאות שייטלס, מישהי יודעת לכוון אותי אם כדאי לקנות שם?
מצד אחד מאוד זולים, מצד שני אני לא מבינה בפאות ומפחדת ליפול בפח
תודה מראש לעונות
הפאות שם לרב של פאניות מוכרות. עם תווית של היצרניתתפחדי מזה- ושלא תפלי בפח....
סתם שאלה, אם שום נושא לא התאים אז...אז מה עשית בפרוג? איך ראית בזמן אמת את המודעה?מחילה אבל עכשיו הלויה של מרן זצוקל.
שום נושא באשר הוא לא מתאים עכשיו
אני רוצה בבקשה המייל שלי זה כמו השם שמתמש עם ג'מלבין 800 (ממש קצרות ופשוטות) ל 7000 (בלונדיניות, לייס, ארוכות ומהממות)
אם תרצי אני אשלחי לך בפרטי חמש דוגמאות לפאות שאני מדדתי שם באזור ה2500 שח
אשמח מאוד. יש לך אפשרות לשלוח בפרטי? אני מעדיפה לא לפרסם כאן מיילבין 800 (ממש קצרות ופשוטות) ל 7000 (בלונדיניות, לייס, ארוכות ומהממות)
אם תרצי אני אשלחי לך בפרטי חמש דוגמאות לפאות שאני מדדתי שם באזור ה2500
אשמח גםבין 800 (ממש קצרות ופשוטות) ל 7000 (בלונדיניות, לייס, ארוכות ומהממות)
אם תרצי אני אשלחי לך בפרטי חמש דוגמאות לפאות שאני מדדתי שם באזור ה2500 שח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים