כללי פאזלים

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות פאזל אבל כל קוביה שיהיה תמונה אחרת איך אני עושה את זה? (אני רוצה שזה יהיה כמו מסגרת מסביב של פתק)
(זה כבר אחרי חיפוש בפורום)

תודה למפרע

• הוסף לסימניות
יותר מפורט:
אני רוצה לעשות מסגרת עם כמה תמונות אבל שזה יהיה כמו פאזלים (וכל פאזל שיהיה תמונה אחרת, איך אני עושה את זה?

קבצים מצורפים

• puzzle-pieces-2.jpg
    KB 24.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
קחי תמונה של פאזל ושימי על כל חלק תמונה אחרת
ע"י צריבה או בחירה של כל חלק.

• הוסף לסימניות
איזה תוכנות את יודעת?
אפשרות א':
קו וקטורי של חלקי פאזל, לייבא את התמונות ולהכניסן בקונטרול + 7, כל תמונה לתוך חלק.
באילוסטריטור זה יהיה כבד, באינדיזיין נושא יבוא תמונות רבות עובד יותר קל ומהר.

אפשרות ב' -
פוטושופ, פחות מומלץ, בגלל שהקו לא יהיה מספיק חד כמו וקטורי:
לבחור שטח של הפאזל
לעשות מסיכה לכל שכבת תמונה לפי חלק פאזל אחר.
יש אפשרות גם לייבא לפוטושופ את המסלול הוקטורי, ולעשות מסיכה וקטורית,
אך בכל אופן ביצוא זה יהפוך לפיקסל.

• הוסף לסימניות
קודם כל אני אתה לא את!!!
שנית נראה לי שאני יעשה את זה בפוטושופ
אולי יכול מישהו לעלות הדברים שאני יכול לעשות להתחיל לעבוד עם זה (הקו וכו"
ותודה לכל העונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה