כללי פאי - "עוגת נתונים"

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לעשות "פאי" - מעין עוגה מחולקת לנתונים באינדיזיין או אילוסטרייטור
(אני יודעת שאפשר לעשות בוורד אבל זה לא טוב לי משם)
אם זה אפשרי אודה להסבר קצר פחות או יותר

המון תודות ובוקר טוב.

• הוסף לסימניות
באילוסטרייטור יש לך את כלי הגרפים (קיצור מקש J) כלי ידידותי ונח, עם מגוון פונקציות תרשים
נמצא ליד תרסיס הסימבולים בארגז הכלים
באינדיזיין אני חושבת שאין

• הוסף לסימניות
אני צריכה להגיע למשהו כדוגמת המצורף.
לא הצלחתי להגיע לזה ואפילו לא לדומה באילוסטרייטור.
אם זה אפשרי. אפשר הסבר קצר. יש לי המון כאלו בסיגנון לבנות

קבצים מצורפים

• פאי.jpg
    KB 20.5 · צפיות: 69
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעליקה;1198344:
אני צריכה להגיע למשהו כדוגמת המצורף.
לא הצלחתי להגיע לזה ואפילו לא לדומה באילוסטרייטור.
אם זה אפשרי. אפשר הסבר קצר. יש לי המון כאלו בסיגנון לבנות

ב3D באילוס'

• הוסף לסימניות
לא מצליחה. האם מישהו יודע דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
למה א"א?
את הגרפים האלו עשיתי באילוס.
אחרי שמכינים את הגרף, אפשר להשתמש עם החץ הלבן כדי לבחור כל משולש לצבוע אותו או לתת רווח בין החלקים ואח"כ להשתמש עם 3D לתת נפח.

קבצים מצורפים

• graph.png
    KB 83.2 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
אבל איך??????
איך עשית חלוקה מדוייקת של האחוזים?

• הוסף לסימניות
יש כלי מיוחד לזה!
צריך לבחור גודל ואח"כ יש לך אפשרות להכניס את כל הנתונים בשורה אופקית
(הנתונים זה לצד זה מרכיבים גרף אחד שלם)
שורה חדשה זה גרף נוסף
משערת שאפשר לייבא לשם קבצי אקסל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה