פאי עם ריבת חלב

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו מתכון עדיף של פאי או אפילו איזה עוגה עם ריבת חלב
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד מתכון? לא חשוב של מה, אני צריכה שזה יהיה משהו עם ריבת חלב אבל מצד שיני משהו טוב
תודה.

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד מתכון? לא חשוב של מה, אני צריכה שזה יהיה משהו עם ריבת חלב אבל מצד שיני משהו טוב
תודה.

• הוסף לסימניות
אלפחורס:
300 גרם קורנפלור{3 כוסות}
200 גרם קמח{2 כוסות}
חצי כפית א.אפיה
200 גרם מחמאה
150 גרם סוכר{כוס ושליש}
קליפה מלימון שלם{1 וחצי כפית}
3חלמונים
1 כפית ת.וניל
3 כפות קוניאק

ההכנה:
לערבב את החומרים היבשים.
אח"כ להקציף את החמאה סוכר.
להוסיף את החלמונים אחד אחרי השני
ולהוסיף את שאר הנוזלים
לצנן כשעה במקרר
לרדד עלה בעובי שלוש סנטימטר ולקרוץ עיגולים
לאפות בחום בינוני 7-10 דקות
לצנן כ-5 דקות
למרוח שכבת ריבת חלב בין שני עיגולים להדק קלות
אפשר להוסיף מצידי הסנדביץ קוקוס
בהצלחה רבה!!!
יוצא ממש מעדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון של עוגת גבינה עם ריבת חלב, מוצלחת ביותר.
מאז שהכרתי את המתכון הזה, יצא לי להכין לא מעט סוגי עוגות גבינה, ותמיד בסוף אני חוזרת להכין את זה, זה פשוט יוצא מעדן, שווא לנסות...

עוגת גבינה עם ריבת חלב או אוכמניות
7ביצים
1.5 כוס סוכר
2 סוכר וניל
0.5 כוס קמח
4 גביעי גבינה (1 ק"ג גבינה) / 3 גביעים ואחד לבן /שמנת
תמצית וניל
לציפוי:
ריבת חלב / אוכמניות
קוקוס

הוראות הכנה:
להקציף 7 חלבונים
+ 3/4 כוס סוכר

בקערה נפרדת את כל שאר המרכיבים
(3/4 כוס סוכר, סוכר וניל, קמח גבינה, תמצית וניל)

להוסיף את החלבונים לקערה השניה, לערבב הכל ביחד,
ולתנור לפחות ל 3/4 שעה, 175 מעלות.

אחרי שהעוגה מתקררת, למרוח על זה ריבות חלב/אוכמניות, ולפזר מלמעלה קוקוס.

בתאבון!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה