פאי פרות

• הוסף לסימניות
אחד הדברים היותר טעימים שיצא לי לצלם!

• הוסף לסימניות
תאורה יפיפיה
לגבי קומפוזיציה הייתי נותן יותר ספייס בין העוגה לצלחת הדובדבנים.
לגבי הענף שמחובר לדובדבן-קצת מציק. אבל בטח שמת את זה בכוונה ע"פ טעמך.

• הוסף לסימניות
טעים בעיניים...
איזו עדשה? 85?

• הוסף לסימניות
תודה!
המתכון ב"בית שלנו"- ריקי ק.

• הוסף לסימניות
יפה מאד, כיף לראות את התוצאות

משום מה מפריע לי כיוון התאורה וקערת הדובדבנים שמצולמת כמעט במלואה.
הפכתי את התמונה ואז הבנתי שהכיוון שהתאים לעיניים שלי בדיוק הפוך וקערת הדובדבנים מיותרת. אולי אפשר היה לשים כמה דובדבנים על השולחן אבל לא קערה שלימה

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;2160080:
יפה מאד, כיף לראות את התוצאות

משום מה מפריע לי כיוון התאורה וקערת הדובדבנים שמצולמת כמעט במלואה.
הפכתי את התמונה ואז הבנתי שהכיוון שהתאים לעיניים שלי בדיוק הפוך וקערת הדובדבנים מיותרת. אולי אפשר היה לשים כמה דובדבנים על השולחן אבל לא קערה שלימה

בהצלחה!!

תודה, אבל לא הבנתי.
הכוון לא הפוך. צולם ככה בכוונה מתוכנן.

• הוסף לסימניות
התאורה באה משמאל למטה
הדובדבן הפוך
זה נותן תחושה שהתמונה הפוכה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;2160153:
התאורה באה משמאל למטה
הדובדבן הפוך
זה נותן תחושה שהתמונה הפוכה

???

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי את התמונה
קומפוזיציה ותאורה

• הוסף לסימניות
חייבת את המתכון!!!
אני משוגעת על עוגות פאי...
יש מצב שמישהי מעלה?
והתמונה מדהימה...

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון!
לגבי האיזון לבן אני חושבת שעדיף לך
בכל הצילומים למזון לקרר יותר. זה יתן צבע נכון יותר לאוכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה