- הוסף לסימניות
בטח יודעת.ואם את רוצה...את יודעת איפה למצוא אותי מחוץ לפרוג![]()
רוצה להשדל להקל עליך עם המשלוח.
אז עיר קרובה עדיפה
בטח יודעת.ואם את רוצה...את יודעת איפה למצוא אותי מחוץ לפרוג![]()
חחחאיזה משקיענית !!
טרחת לצלם לי .
כל הכבוד !
אפשר להמירעוגה מרהיבה ושילוב טעמים מעולה.
אפשר להמיר את הג'לי האדום במסת ג'לטין נכון?
הקישוטים שובי לב.
(הגעתי למסקנה שאבקת הברונזה מוצלחת יותר במראה הסופי מאבקת זהב אבל עד שהגעתי למסקנה הקופסא התהפכה לכיור).
וואוהשבת הזו היתה הזדמנות להכין את הפאי המדהים הזה
(יום הודת כפול ומשולש)
אז הכנו,
נהנינו
טעמנו
הפאי הזה לא רק יפה, הוא גם טעים. מאד.
וכיון שאנחנו לא שלחנו את העוגה לאירוסין, נשארה לנו פרוסה בשביל לצלם במוצ"ש.
(לא היו לי פירות יער אז הכנתי עם תותים מרוסקים, לכן, כנראה, לא רואים את הבדל הצבע בין שתי שכבות המוס.)צפה בקובץ המצורף 827676צפה בקובץ המצורף 827677צפה בקובץ המצורף 827679
כשהיא נסעה, העוגה עוד לא חשבה להיות מוכנה....@חני גרינשטיין
יכולת לשלוח לי גם את זה עם גיסתך
את מתכוונת בגנאש למעלה?ניתן להשתמש בקצפת בשוקולד לבן?
(כדי שהצבע יבלוט עם תותים)
אני מתכוונת בשכבה עם התותים.את מתכוונת בגנאש למעלה?
אפ כן-
פחות טעים
וגנאש לבן נוטה להיות קצת שקוף.
צריך לשים הרבה שוקולד יחסית לקצפת. אם בכל את את מכינה גנאש לבן- רק תזכרי לשים יותר שוקולד שלא יהיה שקוף
אפשראני מתכוונת בשכבה עם התותים.
להקציף ריץ ולהוסיף לו שוקולד לבן מומס של כרמית.
למרוח ס"מ ולשאר להוסיף תותים טחונים.
יצא טוב? טעים?
את מוותרת על הטעם בשביל המראה?אני מתכוונת בשכבה עם התותים.
להקציף ריץ ולהוסיף לו שוקולד לבן מומס של כרמית.
למרוח ס"מ ולשאר להוסיף תותים טחונים.
יצא טוב? טעים?
תודה על הפרגונים.@hbecker
וואו!
איזה מיוחד וגוון מרענן!
תודה על כל השיתופים הנהדרים שלך
ושאלה קטנה לי אלייך,
האם פירות היער לא נותנים טעם חמוץ מדי? אולי זה מתאזן אם השוקולד?
או הכוונה בכלל למלית של פירות יער?
מעולה,תודה על הפרגונים.
פירות יער קפואים
יש בהן חמיצות
היא אכן מתאזנת עם השוקולד.
יש בפאי טעם חמוץ-מתוק, כשהמתוק דומיננטי יותר, הן בגלל השוקולד שבמלית והן בגלל הגנאש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים