נכתב ע"י חוי ג;1731040:פאי שוקולד קוקוס
בסיס פאי מוכן
150 גר' שוקולד מריר מומס
150 גר' חלבה מפוררת
5 כפות יין אדום מתוק
לקוקוס:
להקציף 4 חלבונים (2 חלמונים להוסיף לשוקולד)
עם כוס סוכר
שהקצף יציב וחזק להוסיף כוס קוקוס
לזלף למעלה קצפיות ולאפות 20 דק' בערך,עד ששחום...
נכתב ע"י hbecker;1731103:מעניין אותך מתכון של פאי חמאת בוטנים- זה יותר מנה אחרונה שמגישים מהמקפיא ומאוד טעים.
יש לי גם פאי גלידה חלבה....
אם מעניין אותך אעלה מתכון..
נכתב ע"י dafnat;1731141:אני צריכה לקידוש בבית הכנסת אז לא מתאים לי משהו שצריכים קרור מסיבי
תודה
נכתב ע"י dafnat;1731141:אני צריכה לקידוש בבית הכנסת אז לא מתאים לי משהו שצריכים קרור מסיבי
תודה
נכתב ע"י תיקתוק;1731188:זה עם ג'לי מעל...
זה לא ברמה של גלידה שנמסה.
אבל יותר טעים מהמקרר.
אם את מעוניינת במתכון כתבי ואעלה.
נכתב ע"י eden7115;1731800:יש לי מתכון של פאי שוקולד עם מרנג איטלקי אם זה מעניין אותך.
נכתב ע"י hbecker;1731103:מעניין אותך מתכון של פאי חמאת בוטנים- זה יותר מנה אחרונה שמגישים מהמקפיא ומאוד טעים.
יש לי גם פאי גלידה חלבה....
אם מעניין אותך אעלה מתכון..
נכתב ע"י שולה;1732063:פאי של פיצוחים וקרמל מעניין אותך?
יקר ויוקרתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים