- הוסף לסימניות
רלוונטי עדיין?????? תענו לי זריזעדיין רלוונטי!
במחיר מוזל - 60 ש"ח ל-5 כרטיסים.
רלוונטי עדיין?????? תענו לי זריזעדיין רלוונטי!
במחיר מוזל - 60 ש"ח ל-5 כרטיסים.
עדיין רלוונטי.רלוונטי עדיין?????? תענו לי זריז
נחטפו.עדיין רלוונטי.
יש כמה שמתעניינים במקביל.
הראשון שיחטוף.
haskel583 @ gmail
עדיין רלוונטירלוונטי עדיין?
ואם יש למישהו אחר 3 כרטיסים למכירה אשמח לפרטים
אני אשמח, איך ניתן ליצור קשר?עדיין רלוונטי
4 כרטיסים למחר בבוקר בשעות 11:00-13:00
כל הקודם זוכה
נמכרועדיין רלוונטי
4 כרטיסים למחר בבוקר בשעות 11:00-13:00
כל הקודם זוכה
יש משהי שרוצה לקנות- היא פירסמה במייל שלך השכונהלי יש 6 כרטיסים להערב (רביעי) בין השעות 21-23
ומעונינת להחליפם לשעות מוקדמות היום.
או רק לקנות 6 כרטיסים לשעות יותר מוקדמות (5-7 \ 7-9)
ולמישהו אחר למכור את מה שיש
כןהאם ההורים גם חייבים כרטיס?
לשעה 17:00?למכירה שתי כרטיסים ליום ראשון אחה"צ
טלפון 0527617343
מעוניין לקנות.יש לי גם 3 כרטיסים למכירה היום ב17:00
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים