תעסוקה לילדים פאן פארק בית שמש

מעוניינת להחליף 5 כרטיסים למחר
יש לי בין -5-7
ורוצה בין 8-10

מעוניינת בכרטיסים לפארק מים מתגלצ'ים בבית שמש? 35 ש''ח לכרטיס
יש לי כרטיסים למכירה לסבב בנות.
אפשר לכתוב לי פה כתובת מייל ואשיב לכם.

יש יום אחד מטעם עיריית בית שמש שהוא לציבור החרדי
סבב לבנות בלבד
בין 13:30 ל 16:30
כ''ו באב 20.08- יום רביעי
יש לי כרטיסים למכירה.

פארק מתנפחי המים הענק בישראל מגיע לבית שמש!!!,
הפארק הייחודי שלנו מציע מגלשות מים ע-נ-ק-י-ו-ת המתאימות במיוחד לאוהבי האקסטרים, מתנפחי מים לילדים, מתחמי מים להתרעננות לכל הגילאים , דוכני מזון, פינות הצללה ועוד.
חוויה מיוחדת ומהנה לכל המשפחה
המתקנים המתנפחים מתאימים לגילאי 3+
לגילאי 3 ומטה יש מתחמי מים לקטנטנים
בזמן שהילדים משחקים יוכלו ההורים לשבת בפינות הישיבה המוצלות שהמתחם מציע.

סבבים בהפרדה:
20/08/25 בשעה: 13:30 סבב בנות
20/08/25 בשעה: 17:30 סבב בנים

המקום אינו פתוח בשבת

נערך לאחרונה ב:
נשארו כרטיסים בודדים
כל הקודם זוכה!

נשארו לי רק 3
מלווה גם צריך לשלם

תשלום מגיל 3
מדובר על סבב בנות בלבד
המחיר הוא 45 ש''ח לכרטיס

נערך לאחרונה ב:
מפרסמת לחברה
למכירה 9 כרטיסים לפאן פארק יום חמישי כ' אב
0548493735

ביקשו לפרסם
5 כרטיסים לפאן פארק
למחר - יום רביעי בין 11:00 ל 13:30
לפנות לטלפון: 0527627895

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה