עזרה פאניות! האם הייתן ממליצות לחפוף לבד פאה ולעשות לה בייביליס בבית?

• הוסף לסימניות
או שזה הורס?
וזה מקצוע רק למומחיות ממש?
יש לי ידע כללי מקורס קטן

• הוסף לסימניות
אם היא חושבת שזה אפשרי, אז למה שלא תאמר?
כי זה בדיוק העבודה שלה;)
אבל זה לא שאלה רק לפאניות לעניות דעתי לחפוף לבד כן אפשרי אבל בייביליס אני חושבת שכן צריך מיומנות כדי שלא ישרף

• הוסף לסימניות
אולי יש פה מישהי שיודעת להסביר בקצרצרה איך אני חופפת לבד???
זה כמו לחפוף שיער רגיל?
מהם השלבים?
על מה אני צריכה לשים דגש ולהזהר?
(פאה לא ייבוש טבעי)
תודה!!

• הוסף לסימניות
מחזיקים את הפאה בצורה ישרה ושוטפים עם מים חמימים את כל הפאה
אחכ שמים על היד שמפו ומעבירים בעדינות לאורך כל הפאה ושוטפים טוב
שמים מרכך על היד ומעבירים על הפאה אבל לא על הטופ/סקין אלא רק ממתחת ושוטפים שוב היטב היטב!
סוחטים בידיים בתנועות עדינות את הפאה, לאחמ''כ בעזרת מגבת סוחטים עוד קצת ומלמטה מקפיצים קצת את הקצוות
מניחים ליבוש על ראש קלקר או מתלה

• הוסף לסימניות
וואי!! תודה!!!
בקשר למרכך - הבנתי שלא יגע בסקין
אבל איך אני יכולה לשים את המרכך בלי שיחדור לטופ/סקין
או שאני לא יודעת איפה זה הטופ/סקין (זה כל הרשת - הבסיס של הפאה?)
בנוסף, אני לא צריכה לייבש עם פן? ואם לא- כמה זמן לוקח לפאה להתייבש?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה