רוצה יד שניה?מישהי מכירה אולי????
אנשין!תנסי אולי אצל ציפי אנשין
כן כן אמא שלי עשתה אצלה אחותי דודות בנות דודות כולם מרוצותאנשין!
אליה התכוונתי..שמעתי שהפאות שלה מדהימותתת
עד שקונים פעה אחת ל...רוצה יד שניה?
שווה לבוא מירושלים ?תנסי אולי אצל ציפי אנשין
יש לה רק שיער עבה אין לה דקשווה לבוא מירושלים ?
יש לי פאה שלה שיער הכי דק שישיש לה רק שיער עבה אין לה דק
כמה עלה לך ? זה עם טופ לייס או בלי?יש לי פאה שלה שיער הכי דק שיש
דק כמו של מלכי בלוי?יש לי פאה שלה שיער הכי דק שיש
לפני שנתיים עלה אם אני לא טועה 7500 בלי טופ לייס שיער חוםכמה עלה לך ? זה עם טופ לייס או בלי?
אין לי ניסיון עם מלכי בלוי אני רק יודעת שזה שיער מאוד מאוד איכותי ומאד דקדק כמו של מלכי בלוי?
זה אני יודעת רק השאלה מזה דק כי אצלינו במשפחה עשו אצלה כמה והשיער לא הכי הכי דקלפני שנתיים עלה אם אני לא טועה 7500 בלי טופ לייס שיער חום
הגיוני מאוד שהמחיר מלפני שנתיים השתנה כמו אצל כולם..
אבל עדיין אני חושבת שהיא נחשבת לא יקרה ביחס לשוק
אין לי ניסיון עם מלכי בלוי אני רק יודעת שזה שיער מאוד מאוד איכותי ומאד דק
מעבר לזה שירות פצצצההה שלצערי לא מצוי הרבה בשוק...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים