פאנית בביתר.

• הוסף לסימניות
אני גרה בביתר, ותקופה ארוכה ממחפשת פאנית טובה, מקצועית, שהסרוק שלה יחזיק.
מכירות?
אשמח לשמוע המלצות.

• הוסף לסימניות
היתי אצל 3 פאניות ואין כמו החפיפה והסירוק של פראדי גפנר במזעריטש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בישהש;1512186:
היתי אצל 3 פאניות ואין כמו החפיפה והסירוק של פראדי גפנר במזעריטש

גם אני מרוצה מאד מפראדי!:)

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי עליה נפלאות (פראדי גפנר)
אני לא מסרקת אצלה אבל ראיתי אחת שעשתה אצלה והיה נראה מקסים!

• הוסף לסימניות
אני הייתי אצל מלא פאניות, והכי טובה זו רבקי חרז.
סירקה לי פאה לחתונה של אחותי באב, וזה החזיק עד ערב פסח. ואמלא היתה מצליחה הפאה להתאבק הייתי מרגישה פספוס לסרק שוב לפסח...

• הוסף לסימניות
רבקי חרז - מסרקת נפלא ועמיד ומרשים. לצערי הרב נטשה את בני ברק עיה"ק ועברה לביתר.
היא ממש אלופה בסירוקים.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על אחת בשם פנינה פרלמן, היא מעולה וסירוק שלה מחזיק מצוין!

אשמח לתת לך מספר שלה באישי

• הוסף לסימניות
שולי פינדרוס מעולה

• הוסף לסימניות
חכמים הזהרו בדבריכם!

• הוסף לסימניות
אין על הסרוקים של חיקי קוריץ!!!!

• הוסף לסימניות
את המספר של פראדי גפנר יש למישהי?

• הוסף לסימניות
הסלון של פראדי
02-5803716

• הוסף לסימניות
אין על פראדי! ממליצה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה