דרוש מידע פאנית חיה שטינברגר מירושלים

• הוסף לסימניות
יש מישהי שעשתה פאה אצל חיה שטינברגר, ויכולה להמליץ לי עליה.
וכן שבי פלס, אם מישהי מכירה.
אני מחפשת פאה משיער איכותי מאד, עם ברק יפה ופאנית טובה עם שירות טוב!
אשמח לקבל תגובות ...
תודה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי פאה אצל חיה וכן עוד חברה שלי מהעבודה
ואנחנו לא גומרות לדבר ולהמליץ ולענות לכל השואלות מאיפה הפאה המהממת הזו (היא כבר יותר משנה ונראית כמו חדשה)
אני יודעת שמכל הארץ מגיעים אליה, שירות פצצה ותוצאות מושלמות!!!

• הוסף לסימניות
הי, גם אני עשיתי פאה אצל חיה, אני עדין בשנה של האחריות, בנתיים אני די מרוצה,
אחותי ג"כ עשתה אצלה לפני 5-6 שנים מרוצה מאוד!!!!

• הוסף לסימניות
לי יש 2 פאות של חיה. אחת בת 4. . השניה בת 3. שתיהן יפות מאד ומצוינות. שרות ואחריות באדיבות רבה. חיה היא מקורית ואומנית ומתאימה את העיצוב לצרכי ותנאי הלקוחה. בהצלחה

• הוסף לסימניות
חברה שלי עשתה אצלה שתי פאות. נראה לי שהן הפאות הכי יפות שראיתי אי פעם.

• הוסף לסימניות
היא מוכרת גם פיאות מוכנות?
מה איזור המחירים שלה?

• הוסף לסימניות
לדעתי הכי מומלצת!!!
מניסיון
אכפת לה מאד מהלקוחה. זה מספר אחד אצלה.

• הוסף לסימניות
ידוע למישהי על קבוצת רכישה של פאות אצל חיה שטינברגר?
המחירים שלה יחסית מאוד גבוהים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה