נכתב ע"י מילה בסלע;1208840:אתמול עיצבתי מחדש פאה משנת הקוקוס!!
חבל שאי אפשר להעלות תמונות לפני ואחרי, כי הצוות היום בעבודה התעלף, כפשוטו! (המזכירה התארסה ורקדו לה וכו', ועדיין הפאה שלי ריכזה את רוב תשומת הלב...)
ומדובר בפאה עם מינימום פוטנציאל, ומה שעשו ממנה... קשה להסביר.
לא מכירה את השמות שנקבת בהם, רק חולקת איתך את שביעות רצוני.
אגב, הכל במאה ש"ח...
אם תרצי פרטים באישי, אתן לך בשמחה.
נכתב ע"י sh12;1208843:שמחה בשמחתך
ומאחלת לך שימוש ארוך מהנה ומחמיא!
את שביעות רצונך תוכלי לבדוק בעוד כמה חודשים/שנה...
נכתב ע"י מילה בסלע;1208864:היייייי
למה ככה??
אני קבועה אצלה למעלה משנה ומרוצה מאוד!!!!!!
סרקה לי לחתונה של אח וכן ביומיום מידי חודשיים, מחזיק מעמד מדהים + שיטה מהפכנית ששומרת על פאן חיצוני לאורך ימים.
אני לא נשואה טריה שמתלהבת על כל שערה בנפרד...
נכתב ע"י סתם;1208916:100 ש"ח?
נכתב ע"י מילה בסלע;1208840:אתמול עיצבתי מחדש פאה משנת הקוקוס!!
חבל שאי אפשר להעלות תמונות לפני ואחרי, כי הצוות היום בעבודה התעלף, כפשוטו! (המזכירה התארסה ורקדו לה וכו', ועדיין הפאה שלי ריכזה את רוב תשומת הלב...)
ומדובר בפאה עם מינימום פוטנציאל, ומה שעשו ממנה... קשה להסביר.
לא מכירה את השמות שנקבת בהם, רק חולקת איתך את שביעות רצוני.
אגב, הכל במאה ש"ח...
אם תרצי פרטים באישי, אתן לך בשמחה.
נכתב ע"י ארבע;1208989:מילה, אשמח לשמוע מי הפאנית המוכשרת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים