פאנית לתספורת בירושלים

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה? תספורת מעולה ומדויקת אבל גם לא יקרה?
תודה!

• הוסף לסימניות
לפאה או לשיער?

• הוסף לסימניות
בתי 054-8484891

• הוסף לסימניות
נחמי ארנברג - מקסימה

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי מדהימה ממש ידי זהב, כשרון מדהים להתאים את הפאה לפנים של הלקוחה, והמחיר נמוך במיוחד. (אני בטוחה שלא תמצאי בכל ירושלים עוד אחת שתתן כזו איכות בכזה מחיר)
החסרון שלה הוא שתצטרכי לנסוע 45 דק' מירושלים למודיעין עילית. מצד שני תחסכי בעיצוב יותר ממחצית מהמחיר!!! ולא על חשבון האיכות.
לדעתי, שווה כל דקה.
אלישבע ליף 08-9744732

גילוי נאות: אין לי שום קשר איתה, חוץ מזה שאני לקוחה מאד מאד מרוצה, וכמוני עוד עשרות...

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי מדהימה ממש ידי זהב, כשרון מדהים להתאים את הפאה לפנים של הלקוחה, והמחיר נמוך במיוחד. (אני בטוחה שלא תמצאי בכל ירושלים עוד אחת שתתן כזו איכות בכזה מחיר)
החסרון שלה הוא שתצטרכי לנסוע 45 דק' מירושלים למודיעין עילית. מצד שני תחסכי בעיצוב יותר ממחצית מהמחיר!!! ולא על חשבון האיכות.
לדעתי, שווה כל דקה.
אלישבע ליף 08-9744732

גילוי נאות: אין לי שום קשר איתה, חוץ מזה שאני לקוחה מאד מאד מרוצה, וכמוני עוד עשרות...

• הוסף לסימניות
היא גרה באזור הדוידקה בי-ם.
מעולה.

• הוסף לסימניות
שינה פרוש - גרה בישא ברכה - מוכשרת ומדהימה! (וגם זולה)
050-9499600

• הוסף לסימניות
מלכי אינגבר 02-537-3432
גרה באיזור שמואל הנביא בירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה