דרוש מידע פאנית? מבינה בשיער? כנסי לכאן >>>>

• הוסף לסימניות
רכשתי פאה לפני כמה חודשים אצל פאנית ידועה,
פאת אורך אחיד משיער דק,
אך למרבה הצער היא כל הזמן מתנפחת ויוצרת חשמל ססטי ברמה הזויה
מה שגורם למראה מבולגן ומפוזר.

הגעתי לפאנית שתפתור את הבעיה והיא טוענת (בניגוד לפאניות אחרות שהתייעצתי איתם) שאין צורך להחליף את השיער
אלא היא תעשה לי טיפול עם קרטין שלטענתה מחזיק מעמד לנצח, והוא יעלים לחלוטין את הבעיה של הנפח.

זה נכון?
אני לא מבינה כלל בתחום והמושגים האלו הם טורקית בשבילי.
האם להתעקש על החלפת השיער או להסתפק בטיפול הנ"ל?

• הוסף לסימניות
טיפול בקרטין זה סוג של עיבוד.
יש פאניות/יצרניות שעושות טיפול בקרטין לשיער בעייתי.
הקרטין מעניק שכבת הגנה לשיער, מחליק את השיער וגורם לו להראות רך, מבריק וגולש.
במקרים בהם הפאנית לא רוצה להפסיד על הלקוחה, היא עושה טיפול בקרטין... להחליף שיער זה יקר יותר.
יש לציין לשבח שהיא מודיעה לך שזה מה שהיא מתכוונת לעשות. כי יש פאניות ש'יעבדו' על הלקוחה שהן מחליפות שיער, ובעצם תעשינה קרטין.
מלכתחילה זו לא שיטה ולא דרך.
אגב, יצרניות רבות קונות שיער פחות איכותי, בזול יחסית, ועושות לו טיפול בקרטין לפני שהוא נתפר לפאות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
טיפול בקרטין זה סוג של עיבוד.
יש פאניות/יצרניות שעושות טיפול בקרטין לשיער בעייתי.
הקרטין מעניק שכבת הגנה לשיער, מחליק את השיער וגורם לו להראות רך, מבריק וגולש.
במקרים בהם הפאנית לא רוצה להפסיד על הלקוחה, היא עושה טיפול בקרטין... להחליף שיער זה יקר יותר.
יש לציין לשבח שהיא מודיעה לך שזה מה שהיא מתכוונת לעשות. כי יש פאניות ש'יעבדו' על הלקוחה שהן מחליפות שיער, ובעצם תעשינה קרטין.
מלכתחילה זו לא שיטה ולא דרך.
אגב, יצרניות רבות קונות שיער פחות איכותי, בזול יחסית, ועושות לו טיפול בקרטין לפני שהוא נתפר לפאות.
תודה רבה שענית לי!
כבר כמעט התייאשתי....

עדיף לי להתעקש עם הפאנית להחליף שיער בכל זאת?
או שהטיפול בקרטין גם טוב?
כמה זמן הוא מחזיק?

• הוסף לסימניות
הטיפול בקרטין 'מרפא' את השיער, אם אפשר לקרוא לזה כך.
לא יודעת כמה זמן מחזיק. לנצח - וודאי שלא.
לשיקולך, אם להתעקש על שיער טבעי ואיכותי, או להתפשר על קרטין.
אני רק יכולה להגיד לך ולעוד נשים, שפאות רבות שנראות וואו, עברו קרטין איכשהו. רק שאף אחד לא יודע.
זה סוד ששמור עם היצרנית בלבד.

• הוסף לסימניות
הטיפול בקרטין 'מרפא' את השיער, אם אפשר לקרוא לזה כך.
לא יודעת כמה זמן מחזיק. לנצח - וודאי שלא.
לשיקולך, אם להתעקש על שיער טבעי ואיכותי, או להתפשר על קרטין.
אני רק יכולה להגיד לך ולעוד נשים, שפאות רבות שנראות וואו, עברו קרטין איכשהו. רק שאף אחד לא יודע.
זה סוד ששמור עם היצרנית בלבד.
תודה אפרת!
זה לענין לשאול על פאה חדשה אם היא עברה קרטין ???
ואולי בעצם לבקש שתעבור קרטין כי זה יותר טוב??

• הוסף לסימניות
יצרנית לא תודה בזה שעשתה קרטין. בד"כ זה נעשה מתחת לרדאר.
אם לבקש? אמממ, עדיף שהשיער יהיה טבעי בלי שום טיפול.
אם אין ברירה / עבר זמן ואין אחריות [כי לא התלוננת בשנת האחריות, נניח.. ולא בא לך להשקיע עוד הרבה כסף] / וכו', אפשר לבקש.
לענ"ד, זה לא תחליף לשיער איכותי בבסיסו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה