נכתב ע"י נוי;517154:רעיון מצוין! המכחול אכן משלב מכחול ושיער ונותן לעין להבין מיד במה דברים אמורים.
המודעה בכלל מעוצבת יפה, וכן התוכן. את הצבע פחות אהבתי.
זה בגלל הצבע. בבלונד או ג'ינג' זה היה נראה אחרת...נכתב ע"י יעל;517175:הטיפות של הצבע. לא נראות טוב.
זה היה נראה קצת דם..
נכתב ע"י מיה יצחקי;517312:כמובן שהמודעה מאוד יפה!
זה סידרה ואני משערת שהצבע הוא אחד הדברים הדומננטים פה שהמודעה תיזכר ותתיקשר למישהיא ספציפית (הפאנית המסוימת)
לגבי טיפות נראה לי שאם לוקחים מכחול וטובלים בצבע הטיפות לא נוטפות מהחלק העליון של השיער אלא יותר למטה ככה זה פחות הגיוני?
נכתב ע"י מטאור;517375:עכשיו ה"דם" נראה בסדר?
נכתב ע"י mig;517380:כמו כל עבודותיך, גם זו מקסימה.
מצטרפת לדעתה של אריאלס,
היזכרי במודעה של פנטן עם המכחול,
כן כדאי לשמור על ראליות מסוימת ולדעתי זה יוסיף יותר שיק למכחול.
טיפות הצבע הרבה יותר טובות מבחינת הדימוי לדם, אם כי אני פחות אוהבת את המעבר צבע הזה.
נכתב ע"י מטאור;517408:על איזו מודעה של פנטן את מדברת? אשמח אם תעלי קובץ.
נכתב ע"י Shia;517413:העיצוב מעניין ומקצועי
יש לי קצת השגות לגבי הקופי:
H&O מצהירים "זה רק נראה יקר"
מה זה אומר?
המוצרים שלנו נראים יקרים (שזה טוב)
אבל הם לא באמת יקרים (שזה עוד יותר טוב)
את אומרת "היא ממש לא חדשה"
מה זה אומר?
הפאה שלך תיראה חדשה (שזה טוב)
אבל היא בעצם ממש ישנה (שזה מדכא)
אז השורה שאמורה לעורר את מוטיבציה בקרב הלקוחות, מעבירה מסר מעורב שעלול לעורר את התחושה הלא נכונה.
נכתב ע"י Shia;517413:אבל היא בעצם ממש ישנה (שזה מדכא)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים