דרוש מידע פאנית מומלצת במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
אשמח למידע מניסיון בלבד על פאנית טובה לסירוק פאות - סירוק יפה שמחזיק מעמד לאורך זמן.
אם יש המלצה - נא לצרף גם שם ומספר טלפון...

• הוסף לסימניות
אין הנחתום מעיד על עיסתו ;)
אבל אני פאנית במודיעין עילית שמסרקת צובעת גוזרת ומוכרת
0583206364

• הוסף לסימניות
יוכי חורש פאנית מקצועית, עם שירות מעל הכל
והסרוקים מחזיקים מעולה!
ממליצה ממש!!
0533141422

• הוסף לסימניות
שיפי מוזס!!!

• הוסף לסימניות
אני מסרקת אצל רחלי אפוליון מגן הדסים. רק אצלה!!! והייתי אצל המון פאניות.
הסרוק נשאר טוב ויפה. יש לה ידי זהב!!

• הוסף לסימניות
אלישבע ליף
אלופה
בנתיבות המשפט

• הוסף לסימניות
יש אחת מעולה
סרוק פצצה ומחזיק מעמד
דסי צורף
ברחוב חתם סופר
052-7167351

• הוסף לסימניות
זה עדיין רלוונטי? אם כן יש לי מישהי אלופה !! בנתיבות המשפט טובי-0548546467

• הוסף לסימניות
זה תלוי בסוג הפאה בדרך כלל שלושה חודשים
לוקחת 80 שח יכולה לשלוח לך תוצרים שעשיתי
המייל שלי:t0548546467 שטרודל גימיל וכו'

• הוסף לסימניות
יש את תמר לוי במסילת יוסף
אלופההה עושה טבעי בטירוףף
שירות מעולההה
0587603053

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה