עזרה פאנית שקונה שיער ישראלי

• הוסף לסימניות
על הדרך אני אשמח אם יש מישהי ששידרגה את הפאה שלה אצל הפאנית אסתי דויטש מבני ברק.
יעזור לי מאד כל מידע.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לאה דייטש במודיעין
0795555535

• הוסף לסימניות
יש מה לעשות עם קוקו בלונדיני בהיר פחות מ-30?

• הוסף לסימניות
לא, אבל אני יכולה לעשות העברה ולשלוח משלוחן

• הוסף לסימניות
כמה אפשר לקבל על שיער בייבי רך וקצת מתולתל ג'ינגי עם גוונים בלונדינים (צבע גוונים נדיר ויפיפה)
וכמה המינימום שצריך לגזור בשביל למכור?

• הוסף לסימניות
מי שחושבת לתרום זה באמת חשוב
אבל תדענה שעניין הפאות הישראליות צובר תאוצה והמון ממש רוצות להחליף לפיאה משיער ישראלי ללא שום חשש ע"ז. ויש מחסור גדול מאוד!!! אז גם למכור זה חסד ענק!!
לאחרונה פגשתי כמה פאות מאלפות ישראליות שלא מביישות פיאה משיער אירופאי ואפילו יותר!
יש מחסור בעיקר בשיער כהה.

• הוסף לסימניות
כמה משלמים על שיער גינגי יפה ועבה מאוד???

• הוסף לסימניות
אני עכשיו עושה פיאה ישראלית מדהימה
והפאנית שלי מחפשת שיער טוב בנרות
לא יודעת מחירים אפשר לשאול אותה
רותי שפירא: 0583238121 (בית שמש)

• הוסף לסימניות
יש מישהי שקונה בבבית שמש?
ומשלמת טוב?
כי מכרתי פעם אחת ומי שמכרתי לה
שלמה מחיר ממש נמוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה