סוג ג. (שהוא בעצם סוג אישנם לדעתי 2 סוגים
סוג א.
הפנל מונח כמו פנל רגיל רק מחליקים את הטיח מעליו, הטיח מתעגל מהקיר עד השפה החיצונה של הפנל מלמעלה,
סוג ב.
חוצבים בקיר ושמים את הפנל בקו ישר עם הקיר
לדעתי הסוג השני יותר יקר כי נדרש לחצוב בקיר,
כאילו חריץ בקיר?סוג ג. (שהוא בעצם סוג א)
חוצבים בקיר ומכניסים לשיקוע את הפנלים ומעליהם כמו תעלה שקועה מאלומיניום .
כן .כאילו חריץ בקיר?
ולמישהו יש תמונות?
למה זה טוב החריץ?כן .
החלק העליון שמים טיח וצובעים
בחלק התחתון הפנל
ובאמצע החריץ..
צפה בקובץ המצורף 985599
זה התוצאה
צפה בקובץ המצורף 985600
לתפוס אבקלמה זה טוב החריץ?
מן הסתם החריץ הוא ליופי ולהכניס תאורהלתפוס אבק
תשאלי בפורום אדריכלים ומעצבי פנים
בטח יהיה להם הסבר
שזה נותן אשליה אופטית שהקיר צף ו....
ממש כך..לתפוס אבק![]()
אני בבית ואני יכול לצלםאז לא הבנתי במדוייק איך זה הולך להיראות
אם זה לא טרחה בלתי נסבלת אני ממש אשמח ואודה.אני בבית ואני יכול לצלם
רגעאם זה לא טרחה בלתי נסבלת אני ממש אשמח ואודה.
תודה רבה רבה!לא חשבתי שלצלם פאנלים דורש כשרון שלי אין![]()
זה משולב כי כן נראה שחצבו והכניסו,
מהההההההההאם אני מבינה נכון זה סוג א'?
זה תעתוע של צילוםזה משולב כי כן נראה שחצבו והכניסו,
אמנם בתמונה של הפינה נראה יותר מעוגל,
עוד חיסרון במועגל, זה שאם רוצים לשים פרופיל שומר
פינה, בזווית חיצונית 90° מעלות של 2 קירות,
צריך פרופיל גמיש שיוכל לקבל את הצורה של ההתעגלות, ולא כולם אוהבים את המראה הזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים