• הוסף לסימניות
הראשונה יפה מאד!(לא הכלב התמונה..)
השניה הורסת!!!!!
השלישית לא משהו מיוחד, לא התחברתי לקרופ של רוב גופו של הכלב..
הרביעי יפה וכפית מאד רק שאולי קצת יותר מידי מוארת בפינה השמאלית למטה-לדעתי..
החמישית טובה מאד וילדה יפיפיה!!

מותר לשאול מאיפה 'סחבת' את הכלב הזה?

• הוסף לסימניות
תאורה מאלפת יעל

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות והארות..
הכלבלב שלהם.. ויש לו 10 אחים מי שמעונין הם מחפשים בית.
והם אחיינים שלי אז בהחלט ייתכן שראיתם דמיון. אין להם שום חלאקה רק דודה שמשוגעת עליהם ועל צילום.
נחמי בנוגע לתאורה - כמובן שמבחינה טכנית את צודקת ובכל זאת בעיני התמונה הזאת לא נופלת מהאחרות והשרוף הזה נותן קסם
בקרופ של רובו של הכלב מסכימה מליון אחוז גם אני התבאסתי. ככה זה כשהעדשה קבועה לפעמים מתפספס

• הוסף לסימניות
איזה ציוד זה? החדות והרזולוציה מדהימים..

• הוסף לסימניות
יעל את אלופה!
זה אחד הסטים היפים שעלו פה!!
מושלם ברמות ,
אהבתי הכל ,את הילדים,את הכלבלב וגם את השרוף!

ובאמת יש דמיון רב לילדים שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עג;n4928730:
איזה ציוד זה? החדות והרזולוציה מדהימים..

תודה!
6D Canon עם ה85/1.8 הנצחית שלי.

• הוסף לסימניות
הראשונה להגדלה!:p
אהבתי את השניה במיוחד!!

• הוסף לסימניות
תמונות טבעיות ויפות יפות!!!

וגם אני ברגע הראשון הייתי בטוחה שזה הילדים שלך... נורא דומים

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
הרביעית במיוחד
ודווקא בגלל הדברים שהפריעו ליונה יונה...
החמישית מיותרת הן בשל חוקי הפורום, והן בגלל שהיא לא קשורה לסט בעיני.

• הוסף לסימניות
אין על תאורה טבעית!

• הוסף לסימניות
סט מושלם!!
השניה !!!!
תאורה משגעת!
ממש אהבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה