דרוש מידע פארקים בגבעת שמואל

• הוסף לסימניות
נכון שגם לנו לא נחמד שהם מסתובבים לנו בב"ב בין הרגליים אבל אין מקום להשוואה
כנראה שאתה לא גר ברבי עקיבא!
אני עובר כל יום חמישי ליד קונדיטוריה כץ ומדובר בלא מעט קבוצות כל פעם של עשרות אנשים שלא תמיד חשוב להם לכבד את רוח המקום וחלקם מסתובבים עם רמקולים ומשמיעים שקרים וסילופים על בני ברק ותושביה (דברים ששמעתי ותסמרנה שערות הראש)שלא לדבר על צניעות...
ברור שלגבי גבעת שמואל אסור לעשות חילול השם וצריך להתחשב בהם.

• תודה
Reactions: LO
  • הוסף לסימניות
כנראה שאתה לא גר ברבי עקיבא!
תתפלא
דווקא כן
ותמיד יש בי חשק להסתובב לידם עם זוג קרניים אני בטוח שהם יצעקו למדריכה "וואי נכון צדקת..."
אני גם רוצה להסתובב לידם עם שלט
"נא לא להאכיל את החיות"

אבל הם לא מלכלכים את בני ברק יותר ממה שהיא מלוכלכת והם עדיין לא ממלאים את בני ברק, אני לא נאלץ להמתין בגללם בתור כלשהו שעה
חוץ מאם אני רוצה לקנות ב"דליקטס" (הוא היחיד שמרוויח מהסיפור)

• הוסף לסימניות
לא מצדיקה את הלכלוך שעושים להם
אבל כל אחד מה שחשוב לו
להם חשוב הניקיון - ולנו חשוב הפריצות
וממש א"א להגיד שהם מתחשבים

• הוסף לסימניות
יש פארק בגבעת שמואל שאפשר לעשות מנגל לקבוצה של 30 איש?

• הוסף לסימניות
פארק אלי מושלם בגבעת שמואל
ממליצה בחום!!!
נ.ב. אך לא בטוחה שאפשר לעשות מנגל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פארק דרום נמצא צמוד לכביש 471
אין אוטובוס ישירות לשם
קו 7/28 מגיע עד זבוטינסקי/מקס ואנה ווב (ללכת את רחוב יגל ולהתחבר למסלול אופניים/הליכה)
קו 18/17/160 מגיעים עד פארק רמון ומשם הליכה של 10-15 דקות רחובות: זבולון המר ואז שמחה הולצברג
חזור או ללכת לפארק רמון ושם 160/17/18
או ללכת רגילת במסלול אופניים/הליכה ושם יש תחנה של 18/28/7/292 .(זבוטינסקי/גולדה מאיר)
הפארק נמצא כאן

צפה בקובץ המצורף 1183064
מותר למנגל שם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה