פארקים במרכז

• הוסף לסימניות
מחפשים פארקים באזור המרכז והסביבה אבל לא "מנחם בגין" "פארק הלאומי" "וגני יהושע" שכולם נמצאים שם עכשיו בבין הזמנים.

• הוסף לסימניות
יש בנס ציונה ספורטק מאד נחמד,
עם מרחבי דשא, מתקנים ומעיין גן חיות קטן.
מומלץ מאד!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;828207:
יש בנס ציונה ספורטק מאד נחמד,
עם מרחבי דשא, מתקנים ומעיין גן חיות קטן.
מומלץ מאד!!!!!!

תודה רבה ,אבל איך מגיעים לשם?

• הוסף לסימניות
איך פארק הרצליה? רעננה עדיף?

• הוסף לסימניות
הרצליה מקסים! מלא מתקנים ואפילו בני 12 יהנו!
לא מכירה את רעננה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratrutti;828283:
סליחה ,לא שמתי לב שלא רשמתי, אנחנו מבני ברק.

מבני ברק קו 319 שמגיע לרחובות עוצר שם!
נסיעה ממש לא ארוכה.....

• הוסף לסימניות
יש את פארק ענבה במודיעין
נראה מאוד נחמד, לא הייתי שם
(אם כי אני מאמינה שהוא לא פחות עמוס בכל מה שהזכרת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;828308:
יש את פארק ענבה במודיעין
נראה מאוד נחמד, לא הייתי שם
(אם כי אני מאמינה שהוא לא פחות עמוס בכל מה שהזכרת)

לפי דעתי פארק ענבה נחמד אבל לא יותר אולי השייט קצת יותר?

• הוסף לסימניות
פארק השלולית- מהמם!! (נתניה)

שולחנות אוכל מוצלים, מתקנים מאתגרים, מרחבי דשא עסיסיים ביותר.

שווה!

ולמי שלא מכיר - פארק "מרום נווה"- פארק ענק, מלא דשא, ללא שולחנות וללא אפשרות לנפנף, מתקנים לילדים ולילדים גדולים יותר. מאוד רגוע, שקט ובדרך כלל נקי (רוחנית).

המקום האידיאלי ללמוד בו ל'חוצים', לפגישות ולסתם פגישות אישיות, וכמובן: משפחתיות.

• הוסף לסימניות
יש את פארק וולפסון בתל אביב, אין לי מושג איך מגיעים אליו, אבל לא נראה לי מסובך לברר.
מה שכן, לא אני הייתי שם אלא אמרו לי שהוא מאוד מאוד יפה,,, ונקי...

חופש נעים לכולם.

• הוסף לסימניות
פארק השלולית כנראה מדובר בשלולית החורף של נתניה. זה נמצא באזור רמת פולג/איקאה.
בתקופת האביב יש הרבה מים ופריחה. אני לא יודעת מה עכשיו. (כשהיינו והיה הרבה מים הבאנו קלקר ענק ואחים שלי צפו עליו) ויש שם גם מתקנים ומתקני כושר

• הוסף לסימניות
רידינג בת"א
היינו בפסח- אבל צריך לבדוק בעונה הזו אם איך מתלבש הציבור שמטייל שם...
לכן, לפעמים עדיף בקיץ כן לנסוע למקום שבו תפגשו את השכנים ממול ולא מראות שאתם באמת לא רוצים לפגוש...

• הוסף לסימניות
רידינג בתל אביב בשיא הקיץ - לא שייך בכלל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה