- הוסף לסימניות
עכשיו??? לא שמעתישימו לב שכביש 1 חסום בגלל שריפה
עכשיו??? לא שמעתישימו לב שכביש 1 חסום בגלל שריפה
באיזה פארק יש פינת חי? אשמח לדעתתכלס' אשמח להמלצה רצינית לצאת היום מירושלים בצהריים לפארק שווה לילדים גילאי 1-9 ולהיות שם עד הערב המאוחר. שמעתי שאחד הפארקים כולל גם פינת חי?!
פארק רעננהבאיזה פארק יש פינת חי? אשמח לדעת
קטנה, לאורך הפארק מהכיוון ההפוך ליםגם בפארק לכיש אשדוד יש פינת חי?
שווה להגיע לשם מירושלים עם הילדים? או כדאי פארק אחר במרכז?קטנה, לאורך הפארק מהכיוון ההפוך לים
בעיקר במבי, צבי, בת יענה, וגם זברה אחת
עם ממשיכים עד הגשר אפשר לראות מתחתיו צבי ים
פארק מאד נחמדשווה להגיע לשם מירושלים עם הילדים? או כדאי פארק אחר במרכז?
אשמח לדעת כמה משך זמן ההליכה לאורך טיילת לכיש ועד לפארק הפיראטים@אני1000
פארק לכיש הוא לא פארק עם מתקנים, זאת טיילת לאורך נחל לכיש עד שמגיע לים,
בתחילת הטיילת יש פינת חי נחמדה, לא גדולה אבל רואים זברה מקרוב, ועוד כמה עופרים חמודים וכמה חיות יותר נפוצות,
ואז הולכים לאורך הנחל בטיילת שקטה ונעימה, אנחנו הבאנו קורקינט לילדים, בסוף המסלול מגיעים לים, שאפשר לטבול רגליים. על החוף יש גינה בשם פארק הפיראטים. מסלול חמוד לילדים.
פארק רעננה לעומת זה - הוא פארק ענק, כולל מתקנים ופינת חי. סוג אחר של טיול.
כמדומני כ-40 דקות. עם ילדים וקורקינט, וחניות ביניים, אני חושבת שהלכנו שעה וחצי.אשמח לדעת כמה משך זמן ההליכה לאורך טיילת לכיש ועד לפארק הפיראטים
הייתי שם וממש לא נהנתי שם!!!יש פארק כרמי גת, בקרית גת. ממש מוצלח
אני הייתי שם אתמול וממש נהניתי שם היו שם גם חילונים וגם חרדיםמישהו היה השבוע בפארק רעננה?
מה המצב שם?
שווה לנסוע ?
אשמח למידע
לעניות דעתי זה לוקח פחות זמן. תלוי כמה מתעכבים בדרך.כמדומני כ-40 דקות. עם ילדים וקורקינט, וחניות ביניים, אני חושבת שהלכנו שעה וחצי.
תודה, עזרת לי מאד.פארק הכרוון
פארק חדש מהממם בפתח תקווה בכתובת
הפרטיזנים /יוטקובסקי/בן גוריון פתח תקווה
כל המתקנים מחוברים לכבלים חשמליים מתחת לאדמה
והתנועה יוצרת דינאמו ומפעילה דברים
למשל מפדלים באופניים והמטוסים למעלה טסים ומדליקים אור
הקרוסלה מדליקה אורות כשמסובבים אותה וגם מופעל פס קול שמסביר על כח הצינטרפוגלי
חוץ מזה יש שם פארק נינג'ה
מתקני כושר מטורפים
כרגע אין הצללה ואין שרותים
תחבורה לאזור מבני ברק
קו 20 (מזבוטינסקי)- עד בית ספר אלומים בן גוריון
קו 92- (מבני ברק) עד דגל ראובן ויצמן
מבילנסון: 16.42.62.98.92 עד דגל ראובן ויצמן
או 20.87 עד בית ספר אלומים בן גוריון
אגב, לא רחוק משם יש את פארק החבלים בויצמן/העצמאות/ליפשיץ
גם כן גינה ממש חמודה עם מתקני חבלים
שמעבר לכביש יש עוד כמה גינות ברצף
5-6 דקות לפי גוגלתודה, עזרת לי מאד.
אגב, קו 92 מגיע קרוב ממש?
איך היה?5-6 דקות לפי גוגל
נהיה שם היום בעזז"ה
נעדכן מחר מעשית מהשטח
מחכים גם להתרשמות שלכם....איך היה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים