כותבת עבודות .B.A
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אפשר לנסות במספר 023132531יש למישהי כרטיס אחד מיותר להיום בנים?
ואם אין - בעלי שם ואמרו בקופה שאפשר לבוא חופשי בעלות של 50 ש"ח במקום
אפשר לנסות במספר 023132531יש למישהי כרטיס אחד מיותר להיום בנים?
ז"א שזה כניסה גם בכרטיסים מראש וגם כניסה חופשית?אפשר לנסות במספר 023132531
ואם אין - בעלי שם ואמרו בקופה שאפשר לבוא חופשי בעלות של 50 ש"ח במקום
לא יודעתז"א שזה כניסה גם בכרטיסים מראש וגם כניסה חופשית?
מכניסים בלי הגבלה?
יש את הפארק חבליםאיזה פעילויות יש שם השנה?
הופעות של מי? יש פירוט איפשהו?אנחנו היינו שם ביום ראשון
בנים בוקר היה עמוס, ברוב המקומות לא היו צריכים לחכות יותר מכמה דק' חוץ מלאומגה שם הילדים שלי חיכו 40 דק'
אחה"צ בנות שמעתי שהיה עמוס - לא הייתי
אני הייתי בראשון ערב היה ממש בסדר, לא עמוס מידי, בתור למתקנים לא חיכינו יותר מ2-3 דק' ובאומגה המקסימיום שחיכינו היה 25 דק', היות ולא היה עמוס מידי הרשו באומגה לעשות יותר מפעם אחת
יש את הפארק חבלים
קיר טיפוס
אומגה
בנגי
קארטינג
מתחם של מזרוני קפיצים רטובים בכל מיני גדלים
ברכה קטנה בעיקר לקטנטנים
היו הופעות - לא היינו שם.
אין לי מושגהופעות של מי? יש פירוט איפשהו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים