פארק הדייג בספסופה (2 דקות נסיעה ממירון)

• הוסף לסימניות
מישהו היה? יש המלצות? עולה כניסה? (יש שם רכיבת סוסים, שיט, שזה ודאי עולה השאלה אם בנוסף עולה כניסה)

• הוסף לסימניות
כניסה עולה 10 ש"ח
יש אפשרות לדוג ולהשכיר חכות
כמובן שהשייט והרכיבה על סוסים בתשלום נוסף
לא הייתי שם אבל אחותי היתה ואומרת שזה מקום נחמד
את יכולה לעשות חיפוש ולראות תמונות משם

• הוסף לסימניות
לא הייתי אבל ביררתי איתם.
כניסה עולה 20 ש"ח למשחקיה קטנה (מגלשה ובית פלסטיק, גילאי 1.5-3), פינת ליטוף קטנה ומקומות ישיבה. (באופן אישי היה נראה לי מוגזם לשלם על פינת ישיבה עם כמה ארנבות 20 לנפש...)
כל אטרקציה עולה כסף ומקזזים מזה את הכניסה. שיט עולה לסירה של 6 - 50 ש"ח, חכה לשעתיים עולה 40 ש"ח. טרקטורונים לילדים מגיל 8 - אם אני זוכרת נכון 40 לשני סיבובים. (באטרקציה הראשונה כאמור מקזזים לך את הכניסה, אם את משלמת הרבה כניסות, את מקבלת יותר קיזוזים) מבוגרים משלמים כמו ילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mali;n5033113:
לא הייתי אבל ביררתי איתם.
כניסה עולה 20 ש"ח למשחקיה קטנה (מגלשה ובית פלסטיק, גילאי 1.5-3), פינת ליטוף קטנה ומקומות ישיבה. (באופן אישי היה נראה לי מוגזם לשלם על פינת ישיבה עם כמה ארנבות 20 לנפש...)
כל אטרקציה עולה כסף ומקזזים מזה את הכניסה. שיט עולה לסירה של 6 - 50 ש"ח, חכה לשעתיים עולה 40 ש"ח. טרקטורונים לילדים מגיל 8 - אם אני זוכרת נכון 40 לשני סיבובים. (באטרקציה הראשונה כאמור מקזזים לך את הכניסה, אם את משלמת הרבה כניסות, את מקבלת יותר קיזוזים) מבוגרים משלמים כמו ילדים.

תודה על התשובה המפורטת!
יש לך אולי טלפון שלהם?

• הוסף לסימניות
היינו שם ביום ד' בקשנו הנחה והכניסה עלתה לנו 10 ש"ח לאדם אח"כ עשינו שייט באגם קטן מאד עלה לנו 40(כי קזזו לנו כניסה אחת הם לא מקזזים את כל הכניסות לאטקציה אחת) פארק נחמד לא יותר מזה חם שם מאד

• הוסף לסימניות
היינו שנה שעברה, הפרסומת שכנעה יותר מהמציאות.
לא ממליצה, אלא אם הם שינו משהו השנה.

לדעתי מחיר יקר לתמורה,
מקום לא מוצל,
2 מתנפחים לילדים ופינת חי קטנה
שלולית מים עכורה שאפשר לדוג שם בתוספת תשלום.
כל דבר עולה עוד סכום,
הדבר הכי שווה היה טרקטורונים שעולים כמובן בהתאם
חיכינו שם שעות בתור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה