פארק הלאומי

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת אולי מה המצב בתקופה הזו בפארק הלאומי?-איך מצב הפרחים שם, אם יש בכלל..
תודה!

• הוסף לסימניות
הפארק הלאומי תמיד יפה
עכשיו לא ירוק, יותר אדמה
אבל יש מספיק שטחי דשא
הפרחים מתחילים קצת לנבול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;n5078178:
הפארק הלאומי תמיד יפה
עכשיו לא ירוק, יותר אדמה
אבל יש מספיק שטחי דשא
הפרחים מתחילים קצת לנבול

תודה רותי, עזרת לי מאד!

בכללי, יש לכם אולי רעיון למקום נוסף יפה עם פרחים באזור המרכז ?

• הוסף לסימניות
פארק אריאל שרון, מטופח ויפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיגיטלהפקות;n5081953:
פארק אריאל שרון, מטופח ויפה

תודה על התשובה!!!
מה לגבי שעות פתיחה שלהם?

• הוסף לסימניות
9:00-15:00 מגיעים לחניה של הפארק ובחניה מחכה מיניבוס שמסיע לפארק (נסיעה של 3 דקות ללא תשלום)
את יכולה להכנס לאתר שלהם לראות תמונות
http://www.parksharon.co.il/html5/?_id=9269&did=10116&G=9269
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיגיטלהפקות;n5083298:
9:00-15:00 מגיעים לחניה של הפארק ובחניה מחכה מיניבוס שמסיע לפארק (נסיעה של 3 דקות ללא תשלום)
את יכולה להכנס לאתר שלהם לראות תמונות
http://www.parksharon.co.il/html5/?_id=9269&did=10116&G=9269
בהצלחה!

תודה רבה!
הבעיה היא רק שהשעות לא כ"כ מתאימות לצילומים:(
אין עוד רעיונות??

• הוסף לסימניות
אני צילמתי במושב נחשונים ליד אלעד, יש שם פרחים אבל זה לא פארק הכל שם בעיקר ירוק, אם תרצי אני אשלח לך תמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיגיטלהפקות;n5084417:
אני צילמתי במושב נחשונים ליד אלעד, יש שם פרחים אבל זה לא פארק הכל שם בעיקר ירוק, אם תרצי אני אשלח לך תמונות

אני אשמח בתמונות, תודה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה