מידע שימושי פארק הרצליה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה הולך שם בבינהזמנים - יש פריצות? / להבדיל - הרבה חרדים?
אפשר להגיע לשם ברכבת?
ובמרינה בהרצליה מה הולך?

• הוסף לסימניות
היום הייתי בשניהם :)
במרינה היה הרבה חרדים, אבל זה מקום חילוני על הים, וליד קניון, זה לא ב"ב. אבל נוכחות חרדית מורגשת וחזקה.
פארק הרצליה ראיתי בעיקר חרדים, הייתי בלילה.

• הוסף לסימניות
למרינה נוסעים בקו 29 מתחנת רכבת נראה לי שאפשר גם קו 39 הם נוסעים די הרבה זמן
לפארק אפשר ללכת ברגל נדמה לי רבע שעה מהרכבת .

יש בקניון גם גימבורי עד 8 הילדים הקטנים מאוד נהנו.

• הוסף לסימניות
ממש תודה, השתכנעתי...
יש למישהו מושג איך חוזרים מהמרינה בערב לכיוון ירושלים בלי להיתקע במקומות מפחידים בדרך? (אפילו לכיוון בני ברק יספיק לי)
רכבת הבנתי שאין בשעה הזו, ואוטובוסים כולם צריך להחליף בתל אביב - אני לא מכירה רק אני יודעת שיש שם מקומות מפחידים ממש...

• הוסף לסימניות
היינו בפסח מהמרינה לקחנו מונית לפארק ומהפארק הלכנו ברגל לרכבת לקחנו רכבת אחרונה ב 11:35 כמה דקות עד תחנת סבידור מרכז אלזרוב ושם יש 480 עד שעה מאוד מאוחרת לירושלים.

הכי פשוט לבדוק בגוגל מפות

• הוסף לסימניות
יש קו 90 מהמרינה עד רכבת מרכז סבידור
משם 480 לירושלים

• הוסף לסימניות
מחפשת דירה להשכרה לבין הזמנים למשפחה בהרצליה
זור עם ביכ"נ וכ
0548477838

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה